- 7,412
- 5,243
- 113
Site hakkında bilgim yok 500 bonus veriyor 2.00 orandan 11 kat çevrim 50 tl yatırım şartı istiyo 1.500 tl kadar çekebilirsiniz bol şans.
m.editorbet290.com
öder bu bonustan kazancını bakma bunlaraBu çevrim bitti 50 tl atıp çekim denesem mi arkadaşlar
Atcam yarın reisöder bu bonustan kazancını bakma bunlara
bulamadın mı la 2 gündür 500 tlAtcam yarın reis
Ne anlatıyon daha dün gs maçında üye oldum oynadım bişey mi içiyon senbulamadın mı la 2 gündür 500 tl
Bana en düşük miktar ile 50 tl yatırıp ana para çevrimi yapıp çekebilirsiniz dedi destekCekmez istedigin tutar kadar yatirim diyor, 50 TL degil
Sen hala o parayı çekmedin miBana en düşük miktar ile 50 tl yatırıp ana para çevrimi yapıp çekebilirsiniz dedi destek
Adamların açığını yakaladım şimdi bakiye sildiler 😂😂😂Sen hala o parayı çekmedin mi
dolandırıcı bunlar reis millet haklı ufak bi açıklarını yakaladım bakiye sildiler 😂Sen hala o parayı çekmedin mi
Hayırlı cumalar olsunAdamların açığını yakaladım şimdi bakiye sildiler 😂😂😂
dolandırıcı bunlar reis millet haklı ufak bi açıklarını yakaladım bakiye sildiler 😂
Kanka kelime oyunu anlamadın mı. 50 tl yatır yatırdığım para ile askıda ki para kadar çekim yap diyor. Yani 50 yi 1500 yapacaksın.Bana en düşük miktar ile 50 tl yatırıp ana para çevrimi yapıp çekebilirsiniz dedi destek