Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling drogba6 | Kasa 500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,002
5,670
113
500 param olsun 500k param olsun bugune kadar tutar ne olursa olsun hep burdaydim rabbime hamdolsun ki para beni bozmadi bugune kadar param olduğu zaman birilerine dokunmam bile beni mutlu eder var ole para ile değişen rabbime sığınırım dost
Dost şu forumda hiç tanımadığım karşılıksız ev kirasınin yarısını ödediğim adam bile var kimse bilmez ama insanlar her gün daha da nankörlesiyor

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,416
939
113
500 param olsun 500k param olsun bugune kadar tutar ne olursa olsun hep burdaydim rabbime hamdolsun ki para beni bozmadi bugune kadar param olduğu zaman birilerine dokunmam bile beni mutlu eder var ole para ile değişen rabbime sığınırım dost
Bu bilinçte olmanız beni çok mutlu etti ayrıca uygulamak da çok önemli umarım hayatınızda hep iyilerle karşılaşırsınız başarılar

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,040
4,738
113
Dost çoğu kişi demiştim zaten tribunlere oynamayalim çoğu kişi disindasin demek ki 😇 bende aynı kazanç saglasam durum iyiyse paylaşmak için rolling açmayı denerim direkt forumdan uzaklasmam ama herkes böyle değil 🤩

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...