- 12,695
- 8,247
- 113
Bak @drogba6 şaittir bi yabancı sitenin bonusu vardı sürekli mesajlarımız çakışıodu orda bu dediğin kişi ile @Hayat1kumar
Valla dost kafamda bir şey var birakta onu uygulayim.lutfen 🤣Kasa atmaktan korkmasan şimdi 3600 falandin
Evet şahidim yalan yok hatta ikisini etiketliyip girgira vurmustumBak @drogba6 şaittir bi yabancı sitenin bonusu vardı sürekli mesajlarımız çakışıodu orda bu dediğin kişi ile @Hayat1kumar
Knka bu piponun linkini atar mısın bi de ben alayımSpinde. 1780 çıktı şuan bakiye pipodan zaten. 1780i yedik ama 🤣 1000le devam
Roll var mı roll 🤣Knka bu piponun linkini atar mısın bi de ben alayım
Hahaha benimde futbol hobim varBenim uçak fobim var 🤣
Yapacağım da bu bonusu almak için havale yatırım vs diyorRoll var mı roll 🤣
![]()
Betpipo - Sınırsız Kazanç ve Güvenin Adresi
m.betpipo474.com
Dün akaragucunu maçı 1.5 üstten 12k kactiHahaha benimde futbol hobim var
11.Bu promosyon sadece ''Havale ve Kripto'' yatırımları için geçerlidir.Roll var mı roll 🤣
![]()
Betpipo - Sınırsız Kazanç ve Güvenin Adresi
m.betpipo474.com
Yok be ya fixle yatırdım aldım yok öyle bir şey yanlış bonusa bakıyorsun büyük ihtimalleYapacağım da bu bonusu almak için havale yatırım vs diyor
Endorphine mi ne yazıyor 250 fsYok be ya fixle yatırdım aldım yok öyle bir şey yanlış bonusa bakıyorsun büyük ihtimalle
Kolay gelsin dostHadi bakalım ise gidiyom ben sana bol şans kanka
Freespin şenliği bonusun adı yanlis bonusa bakiyorsun11.Bu promosyon sadece ''Havale ve Kripto'' yatırımları için geçerlidir.
Sen ne kadar yatırdın knka kaç fs aldın ona göre yatırayımFreespin şenliği bonusun adı yanlis bonusa bakiyorsun
Adamın derdi tasası ben olmuşum yapıştı kaldı üslübu mu da bozmuyorum eşine dostuna sinirlenip bana mı soruon anlamadım seni @Hayat1kumarEvet şahidim yalan yok hatta ikisini etiketliyip girgira vurmustum
1000 liraya 50 spin 5tlden veriyo. Bonusta gözüküyor zaten ne kadar yatırıma ne verdiği inceleSen ne kadar yatırdın knka kaç fs aldın ona göre yatırayım
Uzatma dost. Reisin mizacı öyle boşver takılma cokAdamın derdi tasası ben olmuşum yapıştı kaldı üslübu mu da bozmuyorum eşine dostuna sinirlenip bana mı soruon anlamadım seni @Hayat1kumar
Eyvallah kankaUzatma dost. Reisin mizacı öyle boşver takılma cok
Cansın. Takılma çok böyle şeylere ben seni biliyorum 👍🏻Eyvallah kanka
O bonus 5 tl lık deılmıydı neyse gecekı odul gelsın yuklerken sorarımFreespin şenliği galiba adı bonus talepte var