- 78,908
- 50,857
- 113
Yanında olsak da olmasak da bol şans aga. Attıkları deliksiz nane polo olsunTanımadığımız kişilerin nasılsın dost demesi her anlamda yanımda olması ve abi kardeş dediklerimizin keyif çatması 🤣
Bol şanslarrrrrr gelirse yanımızda olanlara güzellikler yaparız .Ekli dosyayı görüntüle 464963Ekli dosyayı görüntüle 464966
Sağol dostBol şanslar
EyvallahYanında olsak da olmasak da bol şans aga. Attıkları deliksiz nane polo olsun
Bol şanslar efendim halı saha sonrası görüşürüzTanımadığımız kişilerin nasılsın dost demesi her anlamda yanımda olması ve abi kardeş dediklerimizin keyif çatması 🤣
Bol şanslarrrrrr gelirse yanımızda olanlara güzellikler yaparız .Ekli dosyayı görüntüle 464963Ekli dosyayı görüntüle 464966
Haydi canım 90a 90a vur ayak içiBol şanslar efendim halı saha sonrası görüşürüz
Beni Q7 gibi düşün idolun sahada bürünmüş haliyimHaydi canım 90a 90a vur ayak içi
Sağol cano her türlü yoruma açığızzzzBen açık konuşmayı severim dost , bu kupon gelmez şans yanında olsun 👏😂
Sağol dostumb ol şans kazancın daim olsun
Bol sansTanımadığımız kişilerin nasılsın dost demesi her anlamda yanımda olması ve abi kardeş dediklerimizin keyif çatması 🤣
Sağol canım dayımBol şans dost
Güzel bakalımİlk periyot 44 çıktı