- 17,579
- 4,946
- 113
Hmm@dizzy17 @Kingsley @Aekrem kupon gelirse dmden payfix atarsınız dostlar burası sizde ben pederle atışıyorum ufak bş gerginlik oluştu da
@ezenginer sana da bol şanslar 700 7 bin olur inşallah
Hmm@dizzy17 @Kingsley @Aekrem kupon gelirse dmden payfix atarsınız dostlar burası sizde ben pederle atışıyorum ufak bş gerginlik oluştu da
İnşallah dost@dizzy17 @Kingsley @Aekrem kupon gelirse dmden payfix atarsınız dostlar burası sizde ben pederle atışıyorum ufak bş gerginlik oluştu da
Valla ben aldım 151.5 alt sayı çıkınca ikimizinkide gelsin dost ben bayan basket e üst oynamam şuan durumlar 147.5 üst için ortadaDurumlar kötüye dönmüş sayı yok
Yok be agam pek ortada değil 23 sayı çok azValla ben aldım 151.5 alt sayı çıkınca ikimizinkide gelsin dost ben bayan basket e üst oynamam şuan durumlar 147.5 üst için ortada
Ben hep burdayım dostBen gittim benimle birlikte herkes mi gitt 😂😂
Sen canımsınBen hep burdayım dost
Ben buradaym dostBen gittim benimle birlikte herkes mi gitt 😂😂
Ben gittim benimle birlikte herkes mi gitt 😂😂
Yok kral sen kazan benim kasa 3 katı oldu zatenHaydi beeee bari birimiz kazanacak güzel @ezenginer 149 çıksın ikimizde kazanalım
Uzun sureceqi icin ara ara bakiidumHaydi beeee bari birimiz kazanacak güzel @ezenginer 149 çıksın ikimizde kazanalım
Bol sansHaydi beeee bari birimiz kazanacak güzel @ezenginer 149 çıksın ikimizde kazanalım
Ohhhh valla çok sevindim missss tebriklerYok kral sen kazan benim kasa 3 katı oldu zaten
Eyvallah dostOhhhh valla çok sevindim missss tebrikler