- 34,546
- 19,156
- 113
Ben erken oynasaydim Edwards ve brook lopez birde leonard oynayacaktım para geç geldiAh ulan gobert kazmasıyla vucevice elim varmadı gittik antene oynadık adamı sakatladılar ya gelde sinir den ağlama buna
Ben erken oynasaydim Edwards ve brook lopez birde leonard oynayacaktım para geç geldiAh ulan gobert kazmasıyla vucevice elim varmadı gittik antene oynadık adamı sakatladılar ya gelde sinir den ağlama buna
Çok iyi anlıyorum seniAh ulan gobert kazmasıyla vucevice elim varmadı gittik antene oynadık adamı sakatladılar ya gelde sinir den ağlama buna
Yüz vardı onu bastık ne eşek 6 orana on lirami atacazAbi takiplik 100 lira basılır mı yahu
Hzshahhshahsjshs tamam abi ya kızmaYüz vardı onu bastık ne eşek 6 orana on lirami atacaz
Abi inanmazsın ama hepsine elim gitti gitti geldi çok dönüp durursan hep sonu hüsranBen erken oynasaydim Edwards ve brook lopez birde leonard oynayacaktım para geç geldi
Yemin ederim çok doğru her zaman ilk önüne gelene korkmadan basacaksınAbi inanmazsın ama hepsine elim gitti gitti geldi çok dönüp durursan hep sonu hüsran
Korkmadan basincada yanlış oynuyorum keriz gibiYemin ederim çok doğru her zaman ilk önüne gelene korkmadan basacaksın
Gelir ya o@JustWatch ne düşünüyorsun Phoenix üst gelir mi sence
Haydi bakalımGelir ya o
Clippers la phoenix in son 2 maçı aynı skorla bitmiş nerdeyse alt olmuş senin için yağdırsınlar bugün :/Yemin ederim çok doğru her zaman ilk önüne gelene korkmadan basacaksın
Umarım dostumClippers la phoenix in son 2 maçı aynı skorla bitmiş nerdeyse alt olmuş senin için yağdırsınlar bugün :/
50 yi zor görüyor kazmalarBiraz daha yavaşlaması lazım Wash maçının
İnşallah uzamaz valla double üzülürümUzamaz inşallah s.lak maç