- 78,908
- 50,857
- 113
Bol şansBol şanslar şans dileyen 1 kişiye ulaşırım, geceniz güzel ve kazançlı geçsin dostlar.Ekli dosyayı görüntüle 306335
Bol Bol şanslarBol şanslar şans dileyen 1 kişiye ulaşırım, geceniz güzel ve kazançlı geçsin dostlar.Ekli dosyayı görüntüle 306335
Cok güzel kupon bu sefer olsun bol şanslarBol şanslar şans dileyen 1 kişiye ulaşırım, geceniz güzel ve kazançlı geçsin dostlar.Ekli dosyayı görüntüle 306335
Sağol abi umarım bakalımCok güzel kupon bu sefer olsun bol şanslar
Demedin ki önceden ne bileyim dost senin NBA piri olduğunudostum nbayı acılen bırak sen bence ıkısı ust olur phonex alt olur
dostum nba genelde sans bıraz ama mınesotaya alt oynamak bıraz cılgıblık gıbıDemedin ki önceden ne bileyim dost senin NBA piri olduğunu
Bol şans dost 🙏Bol şanslar şans dileyen 1 kişiye ulaşırım, geceniz güzel ve kazançlı geçsin dostlar.Ekli dosyayı görüntüle 306335
Valla NBA 'ye dair inancım kalmadı artık ne oynasam ters 2 sayıdan yatar bir şeyler olur Alperen Şengün smaç basarken teknik yer oyundan çıkar istatistikten yatarım LeBron oyundan atılır 3 istatistikten yatarım inancım yok yani gelirse gelirdostum nba genelde sans bıraz ama mınesotaya alt oynamak bıraz cılgıblık gıbı
Geldi canımın içiBol şans dost 🙏