- 78,908
- 50,857
- 113
Ulan ya hadi be gözlerim acımaya başladı saat 7ye geliyor ak
Gerek yok gulum resim atmaya 👍Hala aynı
Benim geçen bi maç vardı lask linz Avusturya ligi maç saat 9ds mı ne bitti gece 4te sonuçlandıBekliyelim nezama sonuclanir
Uykun geliyorsa yat sen kısmet değil misUlan ya hadi be gözlerim acımaya başladı saat 7ye geliyor ak
Yok dayım benim alışkanlığım böyleGerek yok gulum resim atmaya 👍
Yok ya sizi bırakıp yatmam lugatıma ters bekleriz biraz dahaUykun geliyorsa yat sen kısmet değil mis
İnatcidir arkadas biraz 😂Yok ya sizi bırakıp yatmam lugatıma ters bekleriz biraz daha
Geç yansır boş ver uyu sen kısmet değil yada uyu ne zaman uyandiginda yansirsa oyna kazanırsan bize dm atarsinBenim geçen bi maç vardı lask linz Avusturya ligi maç saat 9ds mı ne bitti gece 4te sonuçlandı
Bende oynmstim hala sonuclanmadi bnmki kaybettiYansır birazdan tahminimce
Geç yansır uyu sen zaten yansıdı mi devam edersin biliyorum bizim için yapıon Allah razil olsun gene sonra devam edersinYok ya sizi bırakıp yatmam lugatıma ters bekleriz biraz daha
Reisler bi 20 dk daha bekliyorum yansımazsa yarın devam edeceğiz
Tmm apiiiÖyle bir şey yok eskidendi o, son yaptıklarından Snra takip etmediğin sürece sana casiodsn kol saati var, normalde seni sevmesemi vsrya şuan konuşmazdım bile rollümü bırakıp giden adamla sohbet etmem ama seviyorum seni
Kessssssss uzaTmm apiii