- 78,908
- 50,857
- 113
Sağol cano kolay gelsinBen yatıom iş var zaten bu gece bi bok oluyor üzerimde buraya yansımasın hadin iyi gclr 😀blşanslar
Sağol cano kolay gelsinBen yatıom iş var zaten bu gece bi bok oluyor üzerimde buraya yansımasın hadin iyi gclr 😀blşanslar
Dost şimdi kupon ne oldu yatacak mı para hesaba maç kalktıSağol cano kolay gelsin
Hiçbir bilgim yok bekliyorum meksika takipteyimDost şimdi kupon ne oldu yatacak mı para hesaba maç kalktı
44 sayı çıkmış beHiçbir bilgim yok bekliyorum meksika takipteyim
O para 500 olmadan uyumak yok dicektim ilk kupon gelince kupon geldi maç kalktı şansımız yok bizimHiçbir bilgim yok bekliyorum meksika takipteyim
O maç sonuclaninca anca para yansirAllah belanı versin meksika 3 dk kalmışken 7 sayı lazımdı 1.39 kalmış hiç sayı atmamışlar
Bekliyorum ben valla uykum yokO maç sonuclaninca anca para yansir
Sorma ya tam da motivasyonum yerindeydiO para 500 olmadan uyumak yok dicektim ilk kupon gelince kupon geldi maç kalktı şansımız yok bizim
Uzaması lazimAllah belanı versin meksika 3 dk kalmışken 7 sayı lazımdı 1.39 kalmış hiç sayı atmamışlar
Bizde bekliyecegiz zaten iş güç yokBekliyorum ben valla uykum yok
200 betlerdennoyun çevirmiş adamın hayatımda hiç max win almadım zaten o betlerden max alsam hayatım kurtulurduZaten şansımız olsa bi kere max win alırdık slotlardan awk hayatı be
Gelsin de önce 500 sonra 1000e gidelimBizde bekliyecegiz zaten iş güç yok
Sen 200 çevirirsin ben 1 tl 1 tl çeviririm aradaki fark işte ulan hayat200 betlerdennoyun çevirmiş adamın hayatımda hiç max win almadım zaten o betlerden max alsam hayatım kurtulurdu
Eskidendi reis 20 30 bin yatırım yapıyordukSen 200 çevirirsin ben 1 tl 1 tl çeviririm aradaki fark işte ulan hayat
Ama gel gör ki skldik tek gecede tüm paramı kaybettim ne kadar olduğunu boşver, oturup ağladım, hala kendime gelemedim maddi olarakEskidendi reis 20 30 bin yatırım yapıyorduk