- 11,969
- 6,158
- 113
yok 62de kaldıAaaaaaa yatmadı mı
yok 62de kaldıAaaaaaa yatmadı mı
Yesss en azından iade aldıkyok 62de kaldı
sağlık olsun valla son sanıyede attılarAma kupon değeri baya düştü
Bu kupon için sana yine de ulaşıcam dostumyok 62de kaldı
kaç tl likti kupon. birde sence betconun eski arayüzmü yeni arayüzmü daha iyi dost.ben yeni arayüzün kayıp yaşatma amaçlı yapıldığını düşünüyorum.eskisi daha kullanışlı.piabella eskide şuan daha geçmedi.umarım geçmezler.yeni arayüzde spor alanı tam gözükmüyor ve pratik olmuyor bu yüzden.Ama kupon değeri baya düştü
sağlık olsun valla son sanıyede attılar
valla yeni ara yüzü bana uğurlu geldi şuan sıfırım ama ıphone 11 ve ıpad mını 5 aldımkaç tl likti kupon. birde sence betconun eski arayüzmü yeni arayüzmü daha iyi dost.ben yeni arayüzün kayıp yaşatma amaçlı yapıldığını düşünüyorum.eskisi daha kullanışlı.piabella eskide şuan daha geçmedi.umarım geçmezler.yeni arayüzde spor alanı tam gözükmüyor ve pratik olmuyor bu yüzden.
eyvallah dostBu kupon için sana yine de ulaşıcam dostum
110 misli dostumkaç tl likti kupon. birde sence betconun eski arayüzmü yeni arayüzmü daha iyi dost.ben yeni arayüzün kayıp yaşatma amaçlı yapıldığını düşünüyorum.eskisi daha kullanışlı.piabella eskide şuan daha geçmedi.umarım geçmezler.yeni arayüzde spor alanı tam gözükmüyor ve pratik olmuyor bu yüzden.
valla maçı açtım baktım son saniyede gitti attıHiç yoktan bi 300 verir yine
Valla bana farketmiyor dostkaç tl likti kupon. birde sence betconun eski arayüzmü yeni arayüzmü daha iyi dost.ben yeni arayüzün kayıp yaşatma amaçlı yapıldığını düşünüyorum.eskisi daha kullanışlı.piabella eskide şuan daha geçmedi.umarım geçmezler.yeni arayüzde spor alanı tam gözükmüyor ve pratik olmuyor bu yüzden.
Sağlık olsun o hıza rağmen iade almak bile mucizevalla maçı açtım baktım son saniyede gitti attı
aynen 1 dk 3 sayı atsalar loseydı atamadılar 2 de kaldıSağlık olsun o hıza rağmen iade almak bile mucize
81New orleansa bakalım nolmuş