Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost/ Dostoyevski Tips

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
Ama kupon değeri baya düştü
kaç tl likti kupon. birde sence betconun eski arayüzmü yeni arayüzmü daha iyi dost.ben yeni arayüzün kayıp yaşatma amaçlı yapıldığını düşünüyorum.eskisi daha kullanışlı.piabella eskide şuan daha geçmedi.umarım geçmezler.yeni arayüzde spor alanı tam gözükmüyor ve pratik olmuyor bu yüzden.

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,969
6,158
113
sağlık olsun valla son sanıyede attılar
kaç tl likti kupon. birde sence betconun eski arayüzmü yeni arayüzmü daha iyi dost.ben yeni arayüzün kayıp yaşatma amaçlı yapıldığını düşünüyorum.eskisi daha kullanışlı.piabella eskide şuan daha geçmedi.umarım geçmezler.yeni arayüzde spor alanı tam gözükmüyor ve pratik olmuyor bu yüzden.
valla yeni ara yüzü bana uğurlu geldi şuan sıfırım ama ıphone 11 ve ıpad mını 5 aldım

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
110 misli dostum

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Valla bana farketmiyor dost

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,969
6,158
113
83

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Nop sçtı ya bu per harbi sçtı rahat rahat keyfime bakarak wonlayacağım maçın geldiği hale bak