- 30,621
- 9,651
- 113
15 dk mola
Dost keşke siteyi belli etmeseydin burada çok fazla dolandırıcı var gizli gizli takip ediyorlar forumu hesabına girmeye çalışacaklar. 2FA kur eğer yoksa.Ilk yarilar itibariyle anlik durum
Hepsi gelecek bence güzel maçlar seçmişsin.1 mac patlayacak ona suphe yokta erkenden gol gelse 20 ye falan bozsak
bu ajax macı beklenenden tehlıkelı gecıyo1 mac patlayacak ona suphe yokta erkenden gol gelse 20 ye falan bozsak
Bende tum sitelerde aktif dost , hesapta guzel para olursa da hemen sifre degisiyorum buna ragmen patlatacak varsa buyursun awDost keşke siteyi belli etmeseydin burada çok fazla dolandırıcı var gizli gizli takip ediyorlar forumu hesabına girmeye çalışacaklar. 2FA kur eğer yoksa.
en kotu senaryoŞimdi erkenden tek gole kalcak oda burdan gelir diye beklerken cash ericek ericek 10 bine bozcak 90 da gelcek maç
Ajax favori yeniliyor belki 2 gol atar depin de atma ihtimali var 2.5 üst gibi duruyor macHazir ilk yari molasiyken hepimizde oldugu gibi , de grasapi yazmistim onu silip ajaxi ekledim. Ikiside 1.0 bakalim nolcak
Erken gol bekliyorum bu maçta 55-60 a kadar
ıkısıde olsunda pısmanlık yaşamaHazir ilk yari molasiyken hepimizde oldugu gibi , de grasapi yazmistim onu silip ajaxi ekledim. Ikiside 1.0 bakalim nolcak
Bu maç 3 golde bitmesi bile sürpriz olur benim için Ajax net favori çünküErken gol bekliyorum bu maçta 55-60 a kadar