- 16,040
- 4,738
- 113
Nazar nazar 😂😂Evet ya uzun zamandır böyle huzurlu konu yoktu dedim içimden. Olaylar patladı 😂
Nazar nazar 😂😂Evet ya uzun zamandır böyle huzurlu konu yoktu dedim içimden. Olaylar patladı 😂
Evet hatta çekip başka siteye geçmeyi düşünüyorum dost6 olsun da sıradaki maça öyle gir bari hocam @doghan197
Hak veriyorum zaten dost size bı anlık gaflettiİhtiyaç derken roll yapmış gibi gösterip ihtiyaç olarak şahsi kullandın mi böyle yaptıysan bile seni yargilamiycam ihtiyacın vardır kendin için kullanabilirsin ama kandırmak olmaz kimseyi
Kasa güncel kaç bu maç gelirseEvet hatta çekip başka siteye geçmeyi düşünüyorum dost
Rollerin takiplerinde sıkça görüyorum seni dost doğrudur bende yorum yapıyım ama cidden dürüstçe özelden yaz istersen bana yaptığın yanlış ya da doğru olarak yargilamiycam asla sadece kim olursa olsun karşındakini kandırmayı düşünmeni istemem kendini kandirirsin böyle bir şey yaptıysan eğerAga beni biliyorsun zaten roll takıp ederim kimsenin tavuğuna kış dediğim görülmemiş
1100 olucakKasa güncel kaç bu maç gelirse
Biliyorum hocam da ben senin roll açtığını hiç görmemiştim açıkçası. Açmayadabilirsin zorunda değilsin, ya da ben görmemişimdir çünkü bazen uzun süre girmiyorum. Dediğim gibi geldi geçti boşverAga beni biliyorsun zaten roll takıp ederim kimsenin tavuğuna kış dediğim görülmemiş
Tamam oldu bitti diyelim dürüst olduğun için teşekkürler ne olursa olsun yapmamani rica ediyorum dost böyle bir şey bı daha ödül hakkın olursa seve seve atarım takip ediyorsun roll açma şartın yok ihtiyacın varsa güle güle harca diycem sana şimdiden soyliyim iyi takipler 🖐😇Hak veriyorum zaten dost size bı anlık gafletti
Bı kaç kez açtım ama haksızlık olmasınBiliyorum hocam da ben senin roll açtığını hiç görmemiştim açıkçası. Açmayadabilirsin zorunda değilsin, ya da ben görmemişimdir çünkü bazen uzun süre girmiyorum. Dediğim gibi geldi geçti boşver
Aman güvenilir olsun hocam. Bu ara herkes patlıyor dikkat etEvet hatta çekip başka siteye geçmeyi düşünüyorum dost
Teşekkürler dost güzel düşüncen içind de ayrıca önerin için deyTamam oldu bitti diyelim dürüst olduğun için teşekkürler ne olursa olsun yapmamani rica ediyorum dost böyle bir şey bı daha ödül hakkın olursa seve seve atarım takip ediyorsun roll açma şartın yok ihtiyacın varsa güle güle harca diycem sana şimdiden soyliyim iyi takipler 🖐😇
Yok yok netleştirmek istedim kimseyi yargilamayiz zor durumlar olabiliyo şuan sigara alicak param yok ama sizlere ne kadar dagitsam diye düşünüyorum az gelmesin diye bizde de boyleee 🤩❤Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey
Rica ederim dostumTeşekkürler dost güzel düşüncen içind de ayrıca önerin için dey