Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling doghan197 / Kasa 500 Hedef 3-4k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,040
4,738
113
Aga beni biliyorsun zaten roll takıp ederim kimsenin tavuğuna kış dediğim görülmemiş
Rollerin takiplerinde sıkça görüyorum seni dost doğrudur bende yorum yapıyım ama cidden dürüstçe özelden yaz istersen bana yaptığın yanlış ya da doğru olarak yargilamiycam asla sadece kim olursa olsun karşındakini kandırmayı düşünmeni istemem kendini kandirirsin böyle bir şey yaptıysan eğer

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,320
10,946
113
Aga beni biliyorsun zaten roll takıp ederim kimsenin tavuğuna kış dediğim görülmemiş
Biliyorum hocam da ben senin roll açtığını hiç görmemiştim açıkçası. Açmayadabilirsin zorunda değilsin, ya da ben görmemişimdir çünkü bazen uzun süre girmiyorum. Dediğim gibi geldi geçti boşver

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,040
4,738
113
Hak veriyorum zaten dost size bı anlık gafletti
Tamam oldu bitti diyelim dürüst olduğun için teşekkürler ne olursa olsun yapmamani rica ediyorum dost böyle bir şey bı daha ödül hakkın olursa seve seve atarım takip ediyorsun roll açma şartın yok ihtiyacın varsa güle güle harca diycem sana şimdiden soyliyim iyi takipler 🖐😇

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80,934
15,572
113
Biliyorum hocam da ben senin roll açtığını hiç görmemiştim açıkçası. Açmayadabilirsin zorunda değilsin, ya da ben görmemişimdir çünkü bazen uzun süre girmiyorum. Dediğim gibi geldi geçti boşver
Bı kaç kez açtım ama haksızlık olmasın

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80,934
15,572
113
Tamam oldu bitti diyelim dürüst olduğun için teşekkürler ne olursa olsun yapmamani rica ediyorum dost böyle bir şey bı daha ödül hakkın olursa seve seve atarım takip ediyorsun roll açma şartın yok ihtiyacın varsa güle güle harca diycem sana şimdiden soyliyim iyi takipler 🖐😇
Teşekkürler dost güzel düşüncen içind de ayrıca önerin için dey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...