Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling doghan197 / Kasa 500 Hedef 3-4k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,320
10,946
113
Konsantrasyonum dağıldı. Benim de daha önce para gönderdiğim bi arkadaş. Ve işin ilginci iddiayı söyleyen kişi de daha önce sahte roll yaptı bundan eminim :) ama tabi bu diğerinin yapmadığı anlamına gelmez. Neyse ilgilenmiyorum ben maçı takip edicem

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,040
4,738
113
Konsantrasyonum dağıldı. Benim de daha önce para gönderdiğim bi arkadaş. Ve işin ilginci iddiayı söyleyen kişi de daha önce sahte roll yaptı bundan eminim :) ama tabi bu diğerinin yapmadığı anlamına gelmez. Neyse ilgilenmiyorum ben maçı takip edicem
Şu konuyu bı netlestiriyim aklımda soru işareti kalmasın nasıl yapıyorlar ki maçı sadece isim olarak paylaşanlari gördüm şey gibi
FB GS +7
500 TL yazıyo öyle mi 🤔

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,320
10,946
113
Dost sahte roll nasıl yapıyorlar 🤔😂
Ekran görüntüsü atmıyorlar. Şu maça şunu oynadım diyorlar. Genelde Yönetim müdahale ediyor ama saçma saatlerde uyuyor olabiliyorlar tabi. Ya da kupon geliyor gerçekten ama dağıtmıyorlar. Falan filan boşver hocam. Biz 2018 ruhuna dönelim 😂

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,040
4,738
113
Ekran görüntüsü atmıyorlar. Şu maça şunu oynadım diyorlar. Genelde Yönetim müdahale ediyor ama saçma saatlerde uyuyor olabiliyorlar tabi. Ya da kupon geliyor gerçekten ama dağıtmıyorlar. Falan filan boşver hocam. Biz 2018 ruhuna dönelim 😂
Harbi öyle bizim yıllar hiç böyle şeyler yoktu 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...