Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Djokovic vs Casper Ruud

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Tsitsipas da hem annesine hem babasina bagirmisti gecen rublevle oynarken
gördüm onu geleceğin yıldız adayları sözde bunlar davranışları kes kyrgios falan yapsa bu delilikleri anlarım tam çatlak gerçi o top toplayanlara hakeme falan saldırır genelde

Lyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,570
454
83
djokovic satmazsa alır net

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,155
4,193
113
bu ruud maç içinde dönüp annesine bağırıp sahayı terketmesine neden olan arkadaş değil mi iyi tenisçi olmak yetmiyor öfke kontrolün sağlam olacak ses yükselmez bizde ebeveynlere :)
o değil dost rune yapmıştı onu

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
2 hafta once finalde 2003 dogumlu cocuga yenilen kisi de djokovicti :) ne yapacagi belli olmaz iste
O başka bişey finaller konsantrasyonu başka bişey sakat nadal formsuz medvedev dengesiz tsitsipas ve rublev ona rahat şampiyonluk yolu açtı ruud ve felix biraz daha pişmeli tabi benim fikrim

yzgb1956

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,031
3,151
113
Ruud cok basit hata yapıyor djokovic rahat alır bence

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
O başka bişey finaller konsantrasyonu başka bişey sakat nadal formsuz medvedev dengesiz tsitsipas ve rublev ona rahat şampiyonluk yolu açtı ruud ve felix biraz daha pişmeli tabi benim fikrim
Dostum cocuga helal olsun butun rakiplerini yendi dicegine suan dunyanin en iyi 5 teniscisini kotuledin gercekten saka gibisin :D Hem bu kadar tenis takip etmis olman hem mantiksiz yorum yapman sasirtti beni

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
medvedev rus olduğu için hiç sevilmiyor geçen ay viyanayı kazandı psikolojisini etkiledi bu savaş durumu rus bayrağı altında oynayamıyor ortalık düzelsin iki sene sonra 1 numaraya çıkar tekrar

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,775
1,834
113
medvedev rus olduğu için hiç sevilmiyor geçen ay viyanayı kazandı psikolojisini etkiledi bu savaş durumu rus bayrağı altında oynayamıyor ortalık düzelsin iki sene sonra 1 numaraya çıkar tekrar
Bu söylediğin teniste mücadele eden kadın sporcular için de geçerli. Son mücadeleler sürekli kaybetmeye mahkum kalıyorlar. Sanki rakipler iki kat efor sarfediyor gibi...

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Turnuva boyunca herkesle tie break oynayan djoko en rahat maçını cikti sagol ruud 🤑