Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Djokovic vs Casper Ruud

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Yarin aksam 9da bu ikisi grand slamin bir tik gerisinde olan bir turnuvanin final macini oynayacaklar.Ikisinin de performansini yakindan takip ediyorum uzun zamandir.Casper ruud 1 senede 2 grand slamde final oynadi kendini cok gelistirdi Djokovici anlatmaya gerek yok zaten hala ayni performansla devam ediyor.Bu macla ilgili fikrim %55e %45 djokovic lehine ama suan siteler orani acmamis olsalar da tahminime gore Casper ruuda 3.40 civari bir oran acacaklar ve bu orana oynamak benim acimdan cok mantikli.Cunku Casper Ruud hem cok formda hem rakibe gore cok genc hem de kaybettigi 2 grand slam finalinin acisini bu mactan cikarmak isteyecek.Kolay bir mac olmayacak bence ikisi icin de.Ben mac baslayana kadar istedigim bir bakiyeye ulasirsam bu orani denicem.Fikirlerim bu kadar tenis severlerle konuyu tartisabiliriz

Ekli dosyalar

SFENKS

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
128
43
Djokovic içinden x10 kez geçer..

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,157
4,193
113
Medvedev maçını izledim djoker gerçekten zorlandı, son oyunda servis kırıp tie breakte kazandı tabi medvedev oyundan düşebilen bir karakter ama ruud gerçekten son topa kadar mücadele ediyor bu maçtan set koparabileceğini düşünüyorum, djokovic rune maçını kaybetmişti rakibi maçta çok diriydi ve bütün servis kırma puanlarını kazanmıştı, yanlış hatırlamıyorsam 3 kez şansı oldu ve 3 ünü de aldı ve djokovic 20 tane alamamıştı. Djokovic kazansa da zorlanır, ruud set alabilecek güçte bence 2-1 biter djokovic tecrübesi ve azmiyle şampiyon olur

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,272
3,476
113
Yarin aksam 9da bu ikisi grand slamin bir tik gerisinde olan bir turnuvanin final macini oynayacaklar.Ikisinin de performansini yakindan takip ediyorum uzun zamandir.Casper ruud 1 senede 2 grand slamde final oynadi kendini cok gelistirdi Djokovici anlatmaya gerek yok zaten hala ayni performansla devam ediyor.Bu macla ilgili fikrim %55e %45 djokovic lehine ama suan siteler orani acmamis olsalar da tahminime gore Casper ruuda 3.40 civari bir oran acacaklar ve bu orana oynamak benim acimdan cok mantikli.Cunku Casper Ruud hem cok formda hem rakibe gore cok genc hem de kaybettigi 2 grand slam finalinin acisini bu mactan cikarmak isteyecek.Kolay bir mac olmayacak bence ikisi icin de.Ben mac baslayana kadar istedigim bir bakiyeye ulasirsam bu orani denicem.Fikirlerim bu kadar tenis severlerle konuyu tartisabiliriz
Bence djokovic tecrübesiyle rahat alıcak bu macı. Medvedev macından sonra bu macı kaybedecegini düşünmüyorum

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Djokovic kariyerinin en rahat atp finalleri şampiyonluğuna ulaştı .

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Bence djokovic tecrübesiyle rahat alıcak bu macı. Medvedev macından sonra bu macı kaybedecegini düşünmüyorum
Tabi dostum olabilir ben dikkat edersen kimin kazanacagi hakkinda kesin bisey soylemiyorum isin icinde sans var tecrube yetenek var jersey var. 2 hafta once Holger runeye 4 orandan verdim finalde yendi Djokovici ama cok zor yenmisti izledim maci

rebayy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,169
1,070
113
Ruud a arti handikaplarla oynanabilinir
Cunku ne olursa olsun djoko hala cok cok ust seviyede oynuyor ,ruud her topun drgerini bilirse eger heryere her topa kosup gencliginide kullanirsa djokovixi yenebilir

Rune ile oynarken djoko daha 3 hafta once filan finalde
Cocuk her topa herseye elinden geleni yapiodu 5 orsndan finali o kazanir demistim mac ortasi gelmisti
Ama rude ne yapar bilinmez 6 0 6 0 yenilse hic sasirmam

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Ruud 3.90 oran çıkmaz! yani bugün kaybedecek eger maçı izlerseniz çok sayıda basit hatalarla kaybedecek tabi kendi istegiyle. Siz sanıyorsunuz ki bu oranlar kendiliğinden açılıyor bütün tenisçiler kendilerine çıkan oranları bilir ve ona göre oynar çoğu tenisçi senin kazanan bahsini cash out yaptırana kadar oyunlarında değişkenlik gösterir ve sonunda kaybeden siz olursunuz. Djoko 6-3 6-4 kazanir

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,494
2,499
113
2 final kaybetti diye acısını bu maçta çıkarmak falan nedir abi film senaryosu mu :D

ruud djokoyu yenebilir oyun bu ama böyle istatistik de komik geldi vesselam :D

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,352
3,677
113
Novak 2008 den beri takip ediyorum cizgi savunmasini en iyi yapan tenisci servislerine tutundugu ve gununde oldugunu da farz edersek 6-2 6_2 2-0 set rahat alir

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
bu ruud maç içinde dönüp annesine bağırıp sahayı terketmesine neden olan arkadaş değil mi iyi tenisçi olmak yetmiyor öfke kontrolün sağlam olacak ses yükselmez bizde ebeveynlere :)

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
bu ruud maç içinde dönüp annesine bağırıp sahayı terketmesine neden olan arkadaş değil mi iyi tenisçi olmak yetmiyor öfke kontrolün sağlam olacak ses yükselmez bizde ebeveynlere :)
Namaz da kilmasi gerekiyor bence oteki turlu olmaz

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
olaydan sonra yazık annesi korumak için motivasyonu daha da düşmesin diye terkettim falan dedi korumak için anne yüreği işte