- 1,482
- 462
- 83
Once banka hesabi eklemen gerekiyor bende cekim verd bakalim gelicekmiLa 2 k yaptım para cekılmıo cekme kısmı kapalı desteğede bağlanmıyor
Yav yazsan ne olacak, bonusu alan yok zaten. KaldırıldıÇekim verildi gelirse yazarımEkli dosyayı görüntüle 936612
Ne çabuk bitirdiler bonusu ya
Hangi oyunda yaptinÇekim verildi gelirse yazarımEkli dosyayı görüntüle 936612
hangiooyunda yaptın ustaÇekim verildi gelirse yazarımEkli dosyayı görüntüle 936612
+1 testoNe bekliyodun ağa foruma paylaşıldığı anda zulada bekleyen 1000 kişi konuyu görür görmez üye oldu sen site olsan 500₺ bedava para dağıtır mısın onuda geçtim yeni açılmış bir site 500₺ yatırım aldı mı ki dağıtım yapsın böyle şeyler çok normaldir.
Ha diyeceksinki açmasın o zaman evet haklısın ama forumdan 1000 kişi aynı anda üye olacağını tahmin edememişler demekki. Bunun bide Multi olayları var orayalara hiç girmeyim
Gelir mi acep 2-7 iken aldığım anda 2-9 olduNe bekliyodun ağa foruma paylaşıldığı anda zulada bekleyen 1000 kişi konuyu görür görmez üye oldu sen site olsan 500₺ bedava para dağıtır mısın onuda geçtim yeni açılmış bir site 500₺ yatırım aldı mı ki dağıtım yapsın böyle şeyler çok normaldir.
Ha diyeceksinki açmasın o zaman evet haklısın ama forumdan 1000 kişi aynı anda üye olacağını tahmin edememişler demekki. Bunun bide Multi olayları var orayalara hiç girmeyim
Bin yatır dedi bana namussuzlarÇekim verildi gelirse yazarımEkli dosyayı görüntüle 936612
GelirGelir mi acep 2-7 iken aldığım anda 2-9 oldu
Gelir bence hisler yüksek bol şansGelir mi acep 2-7 iken aldığım anda 2-9 oldu
Helal tayvan 18-15 yapmış
Baktım şimdi aynen 18 olmuş gelir rahat olHelal tayvan 18-15 yapmış