- 66,361
- 32,233
- 113
Ne yaptın bilmiyorum ama o çıkanlarin yarısından çoğunun saç tıraşı zaten niye içeriye girdiklerinin göstergesiDost on yargılı olmayin
Ne yaptın bilmiyorum ama o çıkanlarin yarısından çoğunun saç tıraşı zaten niye içeriye girdiklerinin göstergesiDost on yargılı olmayin
Sendeki bu gariban hayatından içeri girmen daha iyi en azından sıcak ekmek ve yuva bulursun.Ben de bir senedir denetim görüyorum son 2-3 ay kaldı anasını satayım yatayı şimdi çıkardı hepsini çektim denetimin
Geçmiş olsun dostDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Yüklü girdim seçmeye çalıştımDost nie her gün 1 maç şeklinde kombin yabion la
😅Senin kupon sonuçlanana kadar adam tekrar hapse girer 🤣
Yapma Ömer babaNoel arası pek macda yok kankam
Muhalif kanallar bilerek algı yaptı tas kafalilari özellikle seçip mikrafon uzattılartiplerde meymenet yok görünüşden bile belli a.. ,şimdi bu eğitimsiz,kuralsız.toplum ahlak kurallarından bi haber insan artıklarının ,ceremesini dışardaki masum insanlar çekmek zorundamı itin köpeğin ceremesini .2 gün sonra haberde izleriz mevzuları neyse ,50 bin grereksiz mahlukatla yeni yılımız kutlu olsun
DoNe yaptın bilmiyorum ama o çıkanlarin yarısından çoğunun saç tıraşı zaten niye içeriye girdiklerinin göstergesi
2 de 2 gidiyoruz sanırım dostMerhaba hocam geçmiş olsun alhilal 2.5 üst partizanbasket herperiot 35.5 üst liverpool Arsenal Milan handikaplı maçı alırsa yeni çıkmışsın ihtiyaç vardır güzel bi miktar şans için sana biseyler atacam minimum 5 ila 50 arası 😇 kabul edersen muhtelemen kilciksiz gelecek
Herhalde maskeli beşler filmini çok izledin😅😅Firar olanlara vuruyor mu bilgisi olan var mı
Polislerin yarısı içeri girer o zamanKumara ceza verseler ülkede insan kalmaz aw
ne fark eder ,geçmişde çıkarılan af ile serbest kalan mahkum lar arasında, seri katil vakaları, tecavüz vakaları,kadın ölümleri yaşanmadımı,tas kafalı da olsa yarr... kafalı da olsa kötü kötülüğünü yapar, günümüzde bile kaç tane vaka yaşandı ,alıyolar 2 gün sonra salıyolar,müge anlı da arar oldu millet adaleti, yarın senin eşine dostuna,bacına ailene denk gelse ,bunlar yaşandı değil yaşanıyor,o yüzden kimse kusura bakmasın,bunun sevinilecek hiç bir tarafı yok,aç kalsın açık kalsın içerde gebersinler a.., dışarda suça bulaşmayıp hakkıyla yaşayan insanların ne günahı var.Muhalif kanallar bilerek algı yaptı tas kafalilari özellikle seçip mikrafon uzattılar
Adam öldürmeyle gaspin cezası hemen hemen aynı 3 5 yıl var arada heralde hırsızlık ta binde biri ihtiyaçtan yapıyordur siyasilere bise diyemiyorum hepsi aynı bokSiyasi sucluysan tutuklu yargılanman bile en az 5 yıl. Ama adam öldürursen, gasp vs hırsızlık. 5 ay yatarsın. Ya da hmn saliverilirsin.
Gasp ve hırsızlıktan 53 yıl ceza alıp 20 yıl aralıksız yatan gördüm muddetnamedeSiyasi sucluysan tutuklu yargılanman bile en az 5 yıl. Ama adam öldürursen, gasp vs hırsızlık. 5 ay yatarsın. Ya da hmn saliverilirsin.
Kim dio aynı diyeAdam öldürmeyle gaspin cezası hemen hemen aynı 3 5 yıl var arada heralde hırsızlık ta binde biri ihtiyaçtan yapıyordur siyasilere bise diyemiyorum hepsi aynı bok
Aynı demedim arada fark var tabi ha 10 yatmissin ha 15Kim dio aynı diye