- 15,932
- 14,622
- 113
Öyle oluyor muydu öyle olmalı bencede agaGönder yapalım reis ayıpsın seni mi kıracam 😂
Öyle oluyor muydu öyle olmalı bencede agaGönder yapalım reis ayıpsın seni mi kıracam 😂
ayıpsın reis olsa dükkan seninGönder yapalım reis ayıpsın seni mi kıracam 😂
Bundan sonra böyle yeter ben çok ödül dağıttım birazda başkaları dağıtsın.☺Öyle oluyor muydu öyle olmalı bencede aga![]()
Bi an rolling aç dedinde heyecanlandım neden insanı durduk yere sevindiriyorsun zalım 😂ayıpsın reis olsa dükkan senin
Heyecanlanman benim suçumsa cezasına razıyım reisim 😂Bi an rolling aç dedinde heyecanlandım neden insanı durduk yere sevindiriyorsun zalım 😂
En güzeli aga daha memnun kalacaksın eminimBundan sonra böyle yeter ben çok ödül dağıttım birazda başkaları dağıtsın.☺
Dost paylaştımDun ki gibi bir takiplik kupon yap dost takip edelim
Ayrı ayrı almış dostKaybetmıs😀
Açıklamayı okumadın mi dostKaybetmıs😀
Uzun süre futbol oynadım sol ayağıma şiir yazılır. Ama senin kadar anlamam futboldan. Helal olsun sana kardeşim.Açıklamayı okumadın mi dost
Makara mi ciddi miUzun süre futbol oynadım sol ayağıma şiir yazılır. Ama senin kadar anlamam futboldan. Helal olsun sana kardeşim.
Bende oynadım kafamın heykeli dikilir kafa vuruşlarım güzeldiUzun süre futbol oynadım sol ayağıma şiir yazılır. Ama senin kadar anlamam futboldan. Helal olsun sana kardeşim.
Ciddiyim kardeşim. Çok güzel tahmin yapmışsın. Sol ayak konusunda daha ciddiyim.Makara mi ciddi mi![]()
Valla kardeşim iki ayağımida kullanırım ama sol ayağım başkadır. Kalaye geçersem de gol atamaz karşı takım.Bende oynadım kafamın heykeli dikilir kafa vuruşlarım güzeldi
Ee öyleyse niye real Madrid’in kalede sen yoksun?Valla kardeşim iki ayağımida kullanırım ama sol ayağım başkadır. Kalaye geçersem de gol atamaz karşı takım.
Abi tahmin demeyelim de şikenin olduğunu kabullenelim bazen ona göre düşünelimCiddiyim kardeşim. Çok güzel tahmin yapmışsın. Sol ayak konusunda daha ciddiyim.
+1Bundan sonra böyle yeter ben çok ödül dağıttım birazda başkaları dağıtsın.☺