- 16,277
- 14,974
- 113
3 gündür yiyemedim darısı bize diyelimGeldi çok şükür bugün de haram yiyebilcez
3 gündür yiyemedim darısı bize diyelimGeldi çok şükür bugün de haram yiyebilcez
Hahahahaha amin cümlemize 😂😂Geldi çok şükür bugün de haram yiyebilcez
İki gündür futbolda battik bu gece aldık bisiler NBA ile topladık kendimizi diğer kuponda murpy 22 sayısından gidecek Chicago alırsa eğer3 gündür yiyemedim darısı bize diyelim
Miami evinde iyi 3 atıyor bakalım neyse en azından bu geldi kötü oran değilİki gündür futbolda battik bu gece aldık bisiler NBA ile topladık kendimizi diğer kuponda murpy 22 sayısından gidecek Chicago alırsa eğer
Sayi 10 reb 12 olduÇok kolay oldu dost heyecaan vermiyor![]()
Sen mıydın Memphis 120 sayısına zor diyen shahshMiami evinde iyi 3 atıyor bakalım neyse en azından bu geldi kötü oran değil
Takibi bırakalı çok oldu 😄Sayi 10 reb 12 oldu
Çaktırma susSen mıydın Memphis 120 sayısına zor diyen shahsh
Gelir o da umarım agaİki gündür futbolda battik bu gece aldık bisiler NBA ile topladık kendimizi diğer kuponda murpy 22 sayısından gidecek Chicago alırsa eğer
Yattı la 19 da kaldı son çeyrek 2 mi ne attiGelir o da umarım aga
Burdan cikarmissindir sen 2 al 1 verr oyunun kanunu bu maalesefYattı la 19 da kaldı son çeyrek 2 mi ne atti
2 al 100 ver daha mantıklıBurdan cikarmissindir sen 2 al 1 verr oyunun kanunu bu maalesef
İyi sabahlar agaDostlar ben kaçar cümleten hepinize hayırlı sabahlar @Shellac yesillendir buraları![]()
Hiç alma hep vere ne dersin2 al 100 ver daha mantıklı
7.50 oran geldi diğeri daha az veriyordu iyi veren geldiBurdan cikarmissindir sen 2 al 1 verr oyunun kanunu bu maalesef