- 2,728
- 2,168
- 113
Bol şansDostlar şöyle bir üçlü çıkardım, toplam oran 7.50 bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 924744
Dün murpy yatırdı dost bugün alamadım ona atar mı 22Bol şans
Zion ve sadiq bey çok top kullanıyo bi kaç maçtır. 22 çok yüksek geldi banaDün murpy yatırdı dost bugün alamadım ona atar mı 22
Bol sansDostlar şöyle bir üçlü çıkardım, toplam oran 7.50 bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 924744
Chicago ne diyorsun alır oynadım iyi oranı var denenir sankiZion ve sadiq bey çok top kullanıyo bi kaç maçtır. 22 çok yüksek geldi bana
Adebayo biraz sakin oynarsa alabilir. Ama miami çok geri düşse de maça ortak olabiliyo değişik takımChicago ne diyorsun alır oynadım iyi oranı var denenir sanki
Bol şanslarDostlar şöyle bir üçlü çıkardım, toplam oran 7.50 bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 924744
Houston ile Minnesota taraf alır da Miami bence bugün ters köşe olur Chicago verirler maçıAdebayo biraz sakin oynarsa alabilir. Ama miami çok geri düşse de maça ortak olabiliyo değişik takım
Minnesota geçen 118.5 dan batırdı beni. Son 4dk kala 5 lazımdı 4 attılarHouston ile Minnesota taraf alır da Miami bence bugün ters köşe olur Chicago verirler maçı
Chicago alır
Murpy 22 sayı
Minnesota 119.5
8.95 diğer kombin
😂 NBA bu ama bugün ki maçlar alt görünümlü üst maçları ben sana söylim bülten de çok maç olunca alt çok oluyor 3-4 maç olunca bugün ki gibi iyi geçiyor maçlar senin kombin nedir dost oynadın miMinnesota geçen 118.5 dan batırdı beni. Son 4dk kala 5 lazımdı 4 attılar
Süpriz denedim mccolum 4 üçlük buzelis 3 üçlük klat thompson 3 üçlük😂 NBA bu ama bugün ki maçlar alt görünümlü üst maçları ben sana söylim bülten de çok maç olunca alt çok oluyor 3-4 maç olunca bugün ki gibi iyi geçiyor maçlar senin kombin nedir dost oynadın mi
Siteye söyle ödemeyi hazır etsinler ahaha çokta sürpriz değil kaç oran toplamSüpriz denedim mccolum 4 üçlük buzelis 3 üçlük klat thompson 3 üçlük
18 oran. Mccolum oranı 3.5 diğerler normal 2.10 falan. Mccolum son 3 maçın 2sinde 5er tane attı. Kupon biraz ona bakıyo gibiSiteye söyle ödemeyi hazır etsinler ahaha çokta sürpriz değil kaç oran toplam
Dost dün muydu neydi Lakers maçında doncic ilk yarı tripple double yapmıştı ben ilk defa şahit oldum böyle birşeye daha önce ilk yarı tripple double yapan oyuncu gördün mü hiç eskisin sen bilirsin18 oran. Mccolum oranı 3.5 diğerler normal 2.10 falan. Mccolum son 3 maçın 2sinde 5er tane attı. Kupon biraz ona bakıyo gibi
Alperen double double 2.1 orandi sanirim dostDostlar şöyle bir üçlü çıkardım, toplam oran 7.50 bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 924744
Bol şansDostlar şöyle bir üçlü çıkardım, toplam oran 7.50 bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 924744
Yok 2.00 oran tam onu alcaktim 2.04'den 10 RB aldimAlperen double double 2.1 orandi sanirim dost
Buzelis 3Süpriz denedim mccolum 4 üçlük buzelis 3 üçlük klat thompson 3 üçlük
Ben yanlis gördüm o xaman dostYok 2.00 oran tam onu alcaktim 2.04'den 10 RB aldim