- 44,213
- 43,085
- 113
Snaa dokunmaz dost atarsın bı 500 takılırsinbonusu bu maca attım 1 gole o bile olmadı yattı![]()
Snaa dokunmaz dost atarsın bı 500 takılırsinbonusu bu maca attım 1 gole o bile olmadı yattı![]()
Herkes bir değildirrrrr reiiiiss ben böyle bir insanımDeme böyle şeyler böyle diyenler çoktan toprak oldu
yok tükendik artıkSnaa dokunmaz dost atarsın bı 500 takılırsin![]()
22 fazla oldu doğumdan itibaren saymisim öyle bi Galatasarayliyim yani sen düşün hshhahahsjsHerkes bir değildirrrrr reiiiiss ben böyle bir insanımsadık bir insanımdır 22 senedir aynı takımı tutuyorum 6 senedir aynı kadını seviyorum
Karahanlı bile benim sadakatimi takdir ediyo 😆😆
33 Senedir SAMSUNSPOR'LUYUM 16 Yıldır aynı kadınla beraberim 9 yıldır evliyim seninkide bişe miHerkes bir değildirrrrr reiiiiss ben böyle bir insanımsadık bir insanımdır 22 senedir aynı takımı tutuyorum 6 senedir aynı kadını seviyorum
Karahanlı bile benim sadakatimi takdir ediyo 😆😆
Heyytytyt beeeeee ALFA adammm mutluluğunuz daim olsunnn33 Senedir SAMSUNSPOR'LUYUM 16 Yıldır aynı kadınla beraberim 9 yıldır evliyim seninkide bişe mi![]()
Cümlemizin kardesımHeyytytyt beeeeee ALFA adammm mutluluğunuz daim olsunnn
Oda bişey mi ben ilkokul sınıf arkadaşımla evliyim 9 ve 5 yaşında 2 oğlum var33 Senedir SAMSUNSPOR'LUYUM 16 Yıldır aynı kadınla beraberim 9 yıldır evliyim seninkide bişe mi![]()
Maşallah ALLAH bozmasın dostumOda bişey mi ben ilkokul sınıf arkadaşımla evliyim 9 ve 5 yaşında 2 oğlum var![]()
Benim de 8 yaşına girecek oğlanOda bişey mi ben ilkokul sınıf arkadaşımla evliyim 9 ve 5 yaşında 2 oğlum var![]()
Teşekkür ederim tekrardan telafi etcem 1 2 güne🤣🤣Canın sagolsun dost anlasılan sana bırdaha roll yok🤣
Banada yaptırana dost 25 TL attaCanın sagolsun dost anlasılan sana bırdaha roll yok🤣
Konu amacını aşmış kanka 🤣🤣bonusu bu maca attım 1 gole o bile olmadı yattı![]()
250 yapalım 50 benim 200 seninBanada yaptırana dost 25 TL atta
Küçük şef haBenim de 8 yaşına girecek oğlan![]()
Yoook tövbe sokmam cocugu mesleğe o futbolcu olacak ALLAH'ın izni ile tüm uğrasm onaKüçük şef ha
O da kayıp maalesef köfteci,günün loseri olduk awKayıp bonusmuzu naptın aw