Güzel dostum bronny james filan mi 20 dk oynatacak kalan sürede. oynar daha 6-8dk eğer fark baktı böyle devam ediyorsa son çeyrek kökten dinlendirirİlk yarı 29 fark yaptı Lakers 3. Per 3 4 dk oynasa o aradan cikar
Güzel dostum bronny james filan mi 20 dk oynatacak kalan sürede. oynar daha 6-8dk eğer fark baktı böyle devam ediyorsa son çeyrek kökten dinlendirirİlk yarı 29 fark yaptı Lakers 3. Per 3 4 dk oynasa o aradan cikar
26-11-11 yanlış sayıyorsun 4849 bitti doncic hatta
Çektikbanchero benche gitmeden 1 rib daha çekse tatlı olur
Aynen öyle zaten 5 dakka kalsa yapar her. Şekil wonGüzel dostum bronny james filan mi 20 dk oynatacak kalan sürede. oynar daha 6-8dk eğer fark baktı böyle devam ediyorsa son çeyrek kökten dinlendirir
2 ile bench yolları taştan ilk 6 dk dinlenir uzun moladan sonra girer son 6 dk artıkKarıştırdım pardon. 2 hala
Son per oynatmaz2 ile bench yolları taştan ilk 6 dk dinlenir uzun moladan sonra girer son 6 dk artık
banchero için dedim ilk çeyrek full kaldı 2. çeyrek ilk 5-6 dk dinlenir sonra girerSon per oynatmaz
Haaa aynen 4 atsa ilk yarı zaten 2. Yarı sayı çıkmaz bu maç paso ribant olur defansbanchero için dedim ilk çeyrek full kaldı 2. çeyrek ilk 5-6 dk dinlenir sonra girer