- 722
- 2,400
- 93
O kuralı 1 sene kullandılar galiba ilk atışı sokarsa asist yazılıyorduBende yazıyorlar biliyordum ama olmuyor sanırım çok garip 30 bitti ilk per bu da iyi
O kuralı 1 sene kullandılar galiba ilk atışı sokarsa asist yazılıyorduBende yazıyorlar biliyordum ama olmuyor sanırım çok garip 30 bitti ilk per bu da iyi
Evet ya ben geçen yılmoynarken oluyordu kalkmış demekkiO kuralı 1 sene kullandılar galiba ilk atışı sokarsa asist yazılıyordu
Bence 3 periyotta toplam 52 istatistiği yapacak öyle hissettimKorkum şu ama çok uzun dinlemdirenilir adamı ibmrligine bazen öyle denk geliyor
euroleaguede vardı o kural NBA'da kalıcı olmadıO kuralı 1 sene kullandılar galiba ilk atışı sokarsa asist yazılıyordu
İnşallah ya muhtemelen 2. Per 6 dan sonra girer amaBence 3 periyotta toplam 52 istatistiği yapacak öyle hissettim
Murray den korkuyorum jokic bugün oynicakmış bilmiyordum onuİnşallah ya muhtemelen 2. Per 6 dan sonra girer ama
Kısıtlı süre alacak 20 dk filan adam kaç zamandır sakatMurray den korkuyorum jokic bugün oynicakmış bilmiyordum onu
Bakalım inşallah öyle olurDoncic 51.5 üst ve Ayton 19.5 üst de bende var. Arada muhabbetine kaynarım burada haha. GSW'deki eksikller D.Green gelir ; Jokic bugün oynayabilir ama sakatlıktan sonra 20 dk filan oynar murray taşımacılık olur bende oynadım onu gelir. Banchero bakacak bence buradaki kupon da
Hadi ya o zaman sıkıntı bak ama olacağı varsa olur jokic yeni dönüyor soğuk olabilir beelkiMurray den korkuyorum jokic bugün oynicakmış bilmiyordum onu
Sana da bol şans Kral adamGelirse takip eden 4 kişiye kişi başı 1000 TL verelim Bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 924073
Eyvallah dostumSana da bol şans Kral adam
haha 5 numara diye tasfir etsen daha iyi adamıKıvırcık çirkin bir şey var o demi banchero
Şimdi gördüm beyaz bandanalıymıshaha 5 numara diye tasfir etsen daha iyi adamı