- 21,447
- 2,596
- 113
Şaka mı bu
Şu kadar saate yazıkResmî site 9 diyor yattık
Yattı dost yatttı moralim bozuldu aq yatmış kuponu takşpördik@dextermorgan dost kuponu kontrol eder misin
Vay arkadasYattı dost yatttı moralim bozuldu aq yatmış kuponu takşpördik
Demek ki 9.5 alt oynasak kupon yattı diye siteye girmeyiz. Böyle kazanç sağlamış bilmediğimiz ne maçlar vardirBen izledim faul çaldı aldığı topta rb iptal edip 2 atış verdiler o büyük ihtimalle bu nba oynanmaz kavatlar ne istiyorsa onu yapıyor resmen
Knka iyi ayıktırdın yeminle birde golden beklicektik hay Allahım uaBen izledim faul çaldı aldığı topta rb iptal edip 2 atış verdiler o büyük ihtimalle bu nba oynanmaz kavatlar ne istiyorsa onu yapıyor resmen
Hepsi gelseydi bide onun sonunda yattığını öğrenmek daha kötü olurdu zararın neresinden dönersen kârdır derler hayırlısıKnka iyi ayıktırdın yeminle birde golden beklicektik hay Allahım uamoral kalmadı aq yerinde
AynenHepsi gelseydi bide onun sonunda yattığını öğrenmek daha kötü olurdu zararın neresinden dönersen kârdır derler hayırlısı
Bana oldu nba da birDemek ki 9.5 alt oynasak kupon yattı diye siteye girmeyiz. Böyle kazanç sağlamış bilmediğimiz ne maçlar vardir
Dost oyuncu bahsi bu zaten bitikten 1/2 saat içinde sonuçlanırAbi maç geldimmi ben hemen kupona bakarım kazanç yazıyor mu yazmıyorum bakmamış demekki adam hic
Ortada yok@dextermorgan lose mu gösteriyor