- 3,502
- 2,175
- 113
Kesene bereket deveci hep wonn alırsınArkadaşlar ulaştım 2 demiştim 3 kişiye 250 atacam kişi başı 2 k kar oldu oda bana
Kesene bereket deveci hep wonn alırsınArkadaşlar ulaştım 2 demiştim 3 kişiye 250 atacam kişi başı 2 k kar oldu oda bana
Eyw abiKesene bereket deveci hep wonn alırsın
250 ile işimiz yok sigara parası dedik yeter o kadar bizeArkadaşlar ulaştım 2 demiştim 3 kişiye 250 atacam kişi başı 2 k kar oldu oda bana
Tebrikler kesene bereketArkadaşlar 7 yatirmistim 3 k kar oldu ben iki kişiye ulaşırım @Shellac won burasi dm atarım onlara simdi
Abi kirik üçlük atmada yattık valla forma attık adam kurudu 2 dk oyuncu değişikliği sandalyesinde bekledi top bir türlü çıkmadı disariUcu ucuna gelmis la denver son çeyrek ne yaptı ole
sonuç olarak bahsi getirdikAbi kirik üçlük atmada yattık valla forma attık adam kurudu 2 dk oyuncu değişikliği sandalyesinde bekledi top bir türlü çıkmadı disari
Nba iyi hoşta bariz şekilde en cok şike bu ligte donuyor dost sen iyi yırttın vallaAbi kirik üçlük atmada yattık valla forma attık adam kurudu 2 dk oyuncu değişikliği sandalyesinde bekledi top bir türlü çıkmadı disari
He valla abi dünde Spurs maçında sadece çeyrek bahsi oynayarak 1.5 k yi 9 filanmi ne yapmıştım tek mactaNba iyi hoşta bariz şekilde en cok şike bu ligte donuyor dost sen iyi yırttın valla
Bu soktgmn ligi Şike zaten atlanta gerideydi Denver önde ikiside favori ağır atlanta çok geriden geldi kazandı bi anda Denver hiç atmamaya başladı ikisinden biri patlıcaktı hep aynı senaryoNba iyi hoşta bariz şekilde en cok şike bu ligte donuyor dost sen iyi yırttın valla
kişiler belirlendi mi reisHe valla abi dünde Spurs maçında sadece çeyrek bahsi oynayarak 1.5 k yi 9 filanmi ne yapmıştım tek macta
Ulaştım dedi ya knkkişiler belirlendi mi reis
görmemişim ya laUlaştım dedi ya knk
Tebrikler kral kazancın daim olsunGelirse iki kişi sigara parasi
everymatrix sitelerinde havale artık geç geliyor reisHoli verdim 50 dk tık yok yarına kaldı yarın atarım insnuyaninca
Kral abrenin yerine sectim adam dm atıyor diyom çekim gelmedi daima dm sen at iban bana özelden diğerlerinde attimUlaştım dedi ya knk