- 7,675
- 3,338
- 113
JoJo geliyor abi ben artık öyle yapcamUlan Jojo onuran vardı dün gece attı ulan 140 lira bugün para vermişti Keşke buna bassaydım ya Ulan var ya geldi ya
JoJo geliyor abi ben artık öyle yapcamUlan Jojo onuran vardı dün gece attı ulan 140 lira bugün para vermişti Keşke buna bassaydım ya Ulan var ya geldi ya
Harbiden ha şuraya bak ya ama parayı çıkarsaydım kesin alırdım da o parayı bekleyemedim akşam bu saate kadar bekleyemedim dedim belki yürürüm Hani onunla olmadıJoJo geliyor abi ben artık öyle yapcam
Bol şans bunadqFrebet
Yok knk aklimda bile yok benim boşver orasını sen kazan yeterkiDost aklımdasın valla sponsor geldi rol aç dedi kb
Bol şanslar@Kashima sponsor oldu rol aç dedi
dalgamı geçiyon
Adam bol şanslar adam@Kashima sponsor oldu rol aç dedi
45+11 niye oynandiki maçta acabaBirazdan freebetler geliyor Erhan abiyi bekliyoz
Şoktan çıkmam 3 gün sürer. Yamyam Ahmet rol açıyor, kıyamet alameti@Kashima sponsor oldu rol aç dedi
Ne yamyamligimizi gördun titrek daha öncede actimŞoktan çıkmam 3 gün sürer. Yamyam Ahmet rol açıyor, kıyamet alameti
Eyw kral abimAdam bol şanslar adam
Titrek mi, giydiğim don senin kanına bedel hödükNe yamyamligimizi gördun titrek daha öncede actim