- 4,800
- 4,911
- 113
Holi frebet nasıl alınıyor
Bol şans diliyorum dostum
Günlük minumum tutarda herhangi bir yatırım yapıyosunHoli frebet nasıl alınıyor
Ordan da mı yasaklandım 😪Derkondebel
Sen çekiliş açamazsın dostum
Kuponun beklemedeye taşındı
Kuponun gelir ise, özelden dilediklerine ulaşabilirsin
Şansın bol olsun..
Arsenal yakmasın
Bol şans
50 oran şartı vardı ve masa tenisinin oranı 3 idi mecburen arsenali yazdım ama oynayana kadar tenisin oranı 8 olmuş ve kazandıArsenal yakmasın
Arsenal 2 tane atsin sonra istersr 5 yesin50 oran şartı vardı ve masa tenisinin oranı 3 idi mecburen arsenali yazdım ama oynayana kadar tenisin oranı 8 olmuş ve kazandı
bol şans
Bol şanslar
İnşallah bakalımArsenal 2 tane atsin sonra istersr 5 yesin
Cins bi arkadaşa çekiliş çıktı ben buna para vermem dedim etkinliklerden men edildim sonra sorun yaşamadım aslında tekrar çekiliş açtım yolladım bir çok dosta fakat yeniden hatırlayıp engel koydularSen neden çekiliş açamazsın dediler dost ne alaka
Boşver dostum aynısı bana oldu küfür ederek yolladım 1k zamanında qjsndnddCins bi arkadaşa çekiliş çıktı ben buna para vermem dedim etkinliklerden men edildim sonra sorun yaşamadım aslında tekrar çekiliş açtım yolladım bir çok dosta fakat yeniden hatırlayıp engel koydular
Sağlık olsun ne diyelim
Valla gerekirse süresiz banlayın dedim de Allahtan ban lamadılar 😀Boşver dostum aynısı bana oldu küfür ederek yolladım 1k zamanında qjsndndd
Neyse kazanda bi dmden öpüşürüz kanka bol şanslar 😅🤣🤣Valla gerekirse süresiz banlayın dedim de Allahtan ban lamadılar 😀