Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Deadlong / İkasbet / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

İnancını Tanrı'ya Göster, Bana İnsanlığın Lazım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,821
3,944
113
36

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,984
2,594
113
Noldu dostum hayirola
Reis öncelikle hakkını helal et valla bak.

Bu şahıs benden ayın 28 yada 30 unda bı miktar para aldı ve maasda vericem dedi maaşı yattı vermedi rol açıyor kazanç sgaladi vericem dedi şimdi pazartesi dedi pazartesi oldu cevap bile vermiyor bu şahıs tam bir ŞE...........

alkansglm

İnancını Tanrı'ya Göster, Bana İnsanlığın Lazım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,821
3,944
113
attığın 100 tl paranın peşine düştün ben maas alınca sana rol actiricam dedim banka hesaplrima vergi dairesi bloke koydu amk yaptığın amk sana izah ettim zaten
ben roll de dagitim yaptim ayrıca ama ertesi sabah bloke yedim amk millete dağıttım suan kendim parasızım

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,984
2,594
113
attığın 100 tl paranın peşine düştün ben maas alınca sana rol actiricam dedim banka hesaplrima vergi dairesi bloke koydu amk yaptığın amk sana izah ettim zaten
Banka hesaplarına bloke konuldu diye bisiy demedin bu 1 cisi maasda yaticak dedin bu 2 cisi rolde kazanıyorsun aticaz dedin buda 3 cusu 100 TL diyorsun isterken Allah din iman katip istiyorsun 100 TL nin peşinde değiliz bu yaptiginiz yobazliklari millet görsün artık.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
122,262
88,973
113
Sağlık olsun reis 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...