- 13,821
- 3,944
- 113
dm at dostum derdin neyse söyle oradan ben sana yazdım zatenBak reis kötü konuşmak istemiyorum sana karşı ama tam Şe.......nnnn......
dm at dostum derdin neyse söyle oradan ben sana yazdım zatenBak reis kötü konuşmak istemiyorum sana karşı ama tam Şe.......nnnn......
Bol sansin olsun
Reis öncelikle hakkını helal et valla bak.Noldu dostum hayirola
Yazdinmi yazmadigina dair herşey vardm at dostum derdin neyse söyle oradan ben sana yazdım zaten
Yazdım son mesajda reisimNoldu ki
ben roll de dagitim yaptim ayrıca ama ertesi sabah bloke yedim amk millete dağıttım suan kendim parasızımattığın 100 tl paranın peşine düştün ben maas alınca sana rol actiricam dedim banka hesaplrima vergi dairesi bloke koydu amk yaptığın amk sana izah ettim zaten
Banka hesaplarına bloke konuldu diye bisiy demedin bu 1 cisi maasda yaticak dedin bu 2 cisi rolde kazanıyorsun aticaz dedin buda 3 cusu 100 TL diyorsun isterken Allah din iman katip istiyorsun 100 TL nin peşinde değiliz bu yaptiginiz yobazliklari millet görsün artık.attığın 100 tl paranın peşine düştün ben maas alınca sana rol actiricam dedim banka hesaplrima vergi dairesi bloke koydu amk yaptığın amk sana izah ettim zaten