- 2,500
- 1,489
- 113
Tebrikler dostHelal olsun moyukaya valla 5.2 di cevirdi seti
Tebrikler dostHelal olsun moyukaya valla 5.2 di cevirdi seti
5-2 ne ki ben 5-0dan çeviren görmüştümHelal olsun moyukaya valla 5.2 di cevirdi seti
Teşekkürler ama pişi değil kazanamadık pek pişi dün 30 bin verdik bugün kalan beş yüzle 30 yapmaya çalışıyoruz bı umutTebrikler dost
bulamadım vallaArkadaş kusura bakma senin konunu kullanıyorum şu maçın sonucunu bilen varmı
Olsun, umarım olur dostum şansın daim olsun.Teşekkürler ama pişi değil kazanamadık pek pişi dün 30 bin verdik bugün kalan beş yüzle 30 yapmaya çalışıyoruz bı umut
Hiç bilgi yok ertelendi mi oynandı bakalım artık demekki 24 saat bekleyeceğiz artık teşekkürlerbulamadım valla
Olsun eyvallah teşekkür ederimOlsun, umarım olur dostum şansın daim olsun.
Ben bu tenisten basketten Felan çok anlayamıyorum ara ars oynadığın zaman bana da dm den atsana tenis için şuan değil ama ara ara sorsam olur mu yatsa da tutsa da canın sağolsunOlsun eyvallah teşekkür ederim
Valla bende değil anladığımdan ama tahmin ederim söylerim gelirse kazanırız giderse kayıp diğerleri içinde öyle zatenBen bu tenisten basketten Felan çok anlayamıyorum ara ars oynadığın zaman bana da dm den atsana tenis için şuan değil ama ara ara sorsam olur mu yatsa da tutsa da canın sağolsun
EyvallahValla bende değil anladığımdan ama tahmin ederim söylerim gelirse kazanırız giderse kayıp diğerleri içinde öyle zaten