- 11,512
- 7,309
- 113
Tebrik ederim 🙏
Tebrik ederim 🙏
Şansa bir kişiye ver geç dost. Rollde adam secmeece oluyor görüyoruzArkadaşlar teşkekürler çok.
1 kişiye vereyim rolling yapsın ,destek olanlara dağıtsın mı yoksa direk 1 kişiye verip geçelim mi?
Çekiliş yap kısmeti olan alsınArkadaşlar teşkekürler çok.
1 kişiye vereyim rolling yapsın ,destek olanlara dağıtsın mı yoksa direk 1 kişiye verip geçelim mi?
Çekiliş olsun şansı olan çıksın. Yoksa beni niye seçmedin kavgası olmasinArkadaşlar teşkekürler çok.
Tebrikler ver geç başın ağrımasınArkadaşlar teşkekürler çok.
Takip konusu ya istedigine ver derler dost
Kesene bereket dost 2 adım atar burda takip edenlere atarız sadece
Sağlık olsun reis tebrik ediyorum
Sen 1.siradasin he😄 iyi geceler bolşanslar
@KANSIZ yapar bu sporu takip edemicem ama kazanır dostumuz
Seni seçtim pikaçu ama ben 31. Sıradayım neyse Laz’m değil zaten haha 😅😅Sen 1.siradasin he
Kanka ek kontejan ayarlamaya çalışırız ama öncelik takip edenler olurSeni seçtim pikaçu ama ben 31. Sıradayım neyse Laz’m değil zaten haha 😅😅
Tebrikler
Yok makarası ben istemiyorum gerenk yokKanka ek kontejan ayarlamaya çalışırız ama öncelik takip edenler olur
Şarjım az takınca gelsem olur muKanka ek kontejan ayarlamaya çalışırız ama öncelik takip edenler olur