- 30,417
- 11,330
- 113
Yasak dostum banlamadirek bu listeden 4 kişi çekiliş yapsam yasakmı dostlar benimmi seçmem lazım illa
Yasak dostum banlamadirek bu listeden 4 kişi çekiliş yapsam yasakmı dostlar benimmi seçmem lazım illa
Aynen knkDost çekiliş muhabbeti geçmesin modlar kapar konuyu direkt
Kesene bereket dost kapalı dm ama@TheNightMare
@Erol2005
@onkooo411
@Platz
Özelden dm atın dostlar
Katılan herkese teşekkürler. Son kupon gelseydi 9 10 kişiye ödül verecektim fakat olmadı
Bu saate kadar takip eden herkese teşekkürler.
@Daimon @Shellac kapatabilirsiniz konuyu.
Hele şükür bitti ya hele şükür bitti ya 😄@TheNightMare
@Erol2005
@onkooo411
@Platz
Özelden dm atın dostlar
Katılan herkese teşekkürler. Son kupon gelseydi 9 10 kişiye ödül verecektim fakat olmadı
Sen ne içiyorsun bana da söylesene adamın dm açıkKesene bereket dost kapalı dm ama
Kesene bereket dost@TheNightMare
@Erol2005
@onkooo411
@Platz
Özelden dm atın dostlar
gecen güzel olsun kanka@TheNightMare
@Erol2005
@onkooo411
@Platz
Özelden dm atın dostlar
kesene bereket brom@TheNightMare
@Erol2005
@onkooo411
@Platz
Özelden dm atın dostlar
Anlamadım dost üslubuna dikkat edersen sevinirim seninle bı samimiyetimiz yokSen ne içiyorsun bana da söylesene adamın dm açık
Rollerde muhabbetimiz vardı Tamam bu saatten sonra benim olduğum yere gelme Hadi işin rast gitsin bir iki muhabbetimiz olduğu için makarasına yazdım da hadi işin rast gitsinAnlamadım dost üslubuna dikkat edersen sevinirim seninle bı samimiyetimiz yok
canı sağolsun kanka yapacak birşey yokMadem herkese odul verme niyetin vardi 8 kişi 250 yapıp dağıtsaydin millet 5 saat rol takip etti belki sigarası bile olmayan adam vardi konuda neyse beni ilgilendirmez
onu sen yaparsın artık broMadem herkese odul verme niyetin vardi 8 kişi 250 yapıp dağıtsaydin millet 5 saat rol takip etti belki sigarası bile olmayan adam vardi konuda neyse beni ilgilendirmez
Yapiyorum zaten hiç tasalanma bu forumda benim kadar etkinlik acan adam yok tanırsın elbet benideonu sen yaparsın artık bro
Kardes beni cikart oyle cekilis yapdirek bu listeden 4 kişi çekiliş yapsam yasakmı dostlar benimmi seçmem lazım illa
Ah be brom madem bunu yapicakdin rolll sonu yapaydin 5 saat agac olduk be 😒 sana dedim herkese odul veremezsinki@TheNightMare
@Erol2005
@onkooo411
@Platz
Özelden dm atın dostlar
Ben var puhahahaYapiyorum zaten hiç tasalanma bu forumda benim kadar etkinlik acan adam yok tanırsın elbet benide
HelalYapiyorum zaten hiç tasalanma bu forumda benim kadar etkinlik acan adam yok tanırsın elbet benide