Gelirse iki arkadaşı görürüm ben son adım yaparim...çekiliş değildir..
Ekli dosyalar
-
549.2 KB Görüntüleme: 207
bol şans dostumGelirse iki arkadaşı görürüm ben son adım yaparim...çekiliş değildir..
Bol şans ben boston maçından yattımGelirse iki arkadaşı görürüm ben son adım yaparim...çekiliş değildir..
Bol şansGelirse iki arkadaşı görürüm ben son adım yaparim...çekiliş değildir..
Geçmiş olsun reisssBol şans ben boston maçından yattım
Bol şanslar beni görGelirse iki arkadaşı görürüm ben son adım yaparim...çekiliş değildir..
Yav Boston ne kurudu var ya o farktan dönmesi bile resmen mucizeGeçmiş olsun reisss
Eyvallah olurBol şanslar beni gör
Sen görülmeyecek adam mısın reie😄😄Bol şanslar beni gör
beni de beni deeEyvallah olur
Beni de gör o zaman 😄Eyvallah olur
Bol şansGelirse iki arkadaşı görürüm ben son adım yaparim...çekiliş değildir..
Hadi gelsin de üçgen şeklinde görüşelimGelirse iki arkadaşı görürüm ben son adım yaparim...çekiliş değildir..
Betorbet 250 frespin eklemiş 5 katı çevrim çevirdim 1210 oldu çekeceğin kadar yatırım yap çevir öyle çek diyor 500 var 720 lazım mal gibi kaldımSen görülmeyecek adam mısın reie😄😄
O Betorbet hep öyle yapıyor çıldırtası bir siteBetorbet 250 frespin eklemiş 5 katı çevrim çevirdim 1210 oldu çekeceğin kadar yatırım yap çevir öyle çek diyor 500 var 720 lazım mal gibi kaldım
Direkt çektirse yaO Betorbet hep öyle yapıyor çıldırtası bir site
Gelirse sözüm olsun atarım geri kalaniBetorbet 250 frespin eklemiş 5 katı çevrim çevirdim 1210 oldu çekeceğin kadar yatırım yap çevir öyle çek diyor 500 var 720 lazım mal gibi kaldım
Yok uğraştıracakDirekt çektirse ya