İnş dep ilk çeyrekten itibaren farkı açar. Şansın bol olsun. Uyumazsam takip edeceğimReis bu paraya alt üst zar atmak olur diye düşündüm inceledim birazda öyle oynadim
İnş dep ilk çeyrekten itibaren farkı açar. Şansın bol olsun. Uyumazsam takip edeceğimReis bu paraya alt üst zar atmak olur diye düşündüm inceledim birazda öyle oynadim
Vala iyi deil sans yok baş ağrısı var sıkıntı çok yinede şükür 😁Eyvallah reisss sen nasılsın
37k veriyorOoff kupon 100k veriyormuş la onu yeni gördüm 😁
Geç ayikdim msji silene kadaralinti yapmışsın 😁 ben kupon miktarını 37k gördüm kazancmis la o37k veriyor![]()
Yokk la ne 100 k si😁😁😁Ooff kupon 100k veriyormuş la onu yeni gördüm 😁
Sildim msji anasını satım rezil olmiyak 😁37k veriyor![]()
Sildim la o msji nerden bulup alintiladin 😁Yokk la ne 100 k si😁😁😁
Reisss buralarda olman lazım totem lazım bize...😁😁😁Geç ayikdim msji silene kadaralinti yapmışsın 😁 ben kupon miktarını 37k gördüm kazancmis la o
Gelicem bro oyalaniyom daha 40 dk varReisss buralarda olman lazım totem lazım bize...😁😁😁
bende uyumayacam senin içinReisss buralarda olman lazım totem lazım bize...😁😁😁
Eyvallah reisssbende uyumayacam senin için
şuan oynanan arjantin basketbol 15dkdır 6-7 olarak duruyor ertelendi nmiEyvallah reisss
Bol şansGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Yerimizi alalım 2 3 dksi var 😁Eyvallah reisss
burdayız poker kralıYerimizi alalım 2 3 dksi var 😁
Bizde buradayizzYerimizi alalım 2 3 dksi var 😁
Ah o poker turnuvası bitmese araba bile alacaktım.yinede iyiydi temiz 150k dağıtım yaptım evi bayağı yeniledim pek eski eşya kalmadiburdayız poker kralı![]()
az takip etmedim seni reisAh o poker turnuvası bitmese araba bile alacaktım.yinede iyiydi temiz 150k dağıtım yaptım evi bayağı yeniledim pek eski eşya kalmadi