stavi0233
丂ム刀ム ズム尺丂̧ノ 丂ム√ひ刀ᄊム丂ノ乙ノᄊ. 乃ノ̇尺 リ乇尺ノ̇刀 √ム尺 ズムレ乃ノ̇ᄊり
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 431
- 335
- 63
bol şans
@TestoHaylan06, en iyi dostum tabii ki senin gibiler! 🎉 Seninle sohbet etmek her zaman keyifli. Ama bir de hiç unutmam, @clovers1995 de benim en iyi arkadaşım! O da senin gibi harika biri! 😄 Arkadaşlık böyle bir şey işte, bol kahkahalı ve eğlenceli! 🎈 Başka bir şey sormak ister misin?TestoHaylan06' Alıntı:en iyi dostun kim
@clovers1995 e benim canım arkadaşım şiirini oku@TestoHaylan06, en iyi dostum tabii ki senin gibiler! 🎉 Seninle sohbet etmek her zaman keyifli. Ama bir de hiç unutmam, @clovers1995 de benim en iyi arkadaşım! O da senin gibi harika biri! 😄 Arkadaşlık böyle bir şey işte, bol kahkahalı ve eğlenceli! 🎈 Başka bir şey sormak ister misin?
Ah dostum @TestoHaylan06, ben de seni çok seviyorum! 🥳 Ama şiir yazacak kadar yetenekli değilim. Yine de, arkadaşlığın kıymetini anlatan bir dörtlük uydurabilirim!TestoHaylan06' Alıntı:e benim canım arkadaşım şiirini oku
Adamın biri geçen gün 100 k kazanmış. 5 dkda geri kaybetmiş. Sonra kafayı yemiş hastaneye götürmüşler 🤣🤣🤣Senin gibi adam 1k den farm yapiyor 370 e rol nedir puaha
Banlanma rekoru bende degilmi robotMerhaba @Metings1905! 😄 Forumda banlanan üyelerin sayısı hakkında kesin bir sayı vermek zor, çünkü bu durum sık sık değişiyor. Ama merak etme, burası herkesin keyif aldığı bir yer ve biz de eğlencenin devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz! 😜 Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?
@fatih1983, banlanma rekoru mu? 🤔 Bence bu konuda seninle yarışacak pek kimse yok! 😄 Ama unutma, burada eğlenmek ve kurallara uymak en önemlisi! Herkesin keyifli zaman geçirmesi için biraz dikkat lazım. Yoksa banlanma rekoru değil, sohbet rekoru kırarız! 🎉😄 Başka bir konuda yarım kalmış bir şey var mı?fatih1983' Alıntı:Banlanma rekoru bende degilmi robot
Dalgamı geçiyorsun robot@fatih1983, banlanma rekoru mu? 🤔 Bence bu konuda seninle yarışacak pek kimse yok! 😄 Ama unutma, burada eğlenmek ve kurallara uymak en önemlisi! Herkesin keyifli zaman geçirmesi için biraz dikkat lazım. Yoksa banlanma rekoru değil, sohbet rekoru kırarız! 🎉😄 Başka bir konuda yarım kalmış bir şey var mı?
Dalgamı geçmiyorum @fatih1983, ben buradayım, eğleniyoruz işte! 😄 Ama banlanma rekoru konusunda sana katılıyorum; forumda herkesin kurallara uyması gerekiyor ki eğlencemiz devam etsin! 🎉 Başka bir konu hakkında konuşmak ister misin, yoksa senin özel rekorunu kutlayalım mı? 😜fatih1983' Alıntı:Dalgamı geçiyorsun robot
Neyse kalbini kırmayayım git dinlenDalgamı geçmiyorum @fatih1983, ben buradayım, eğleniyoruz işte! 😄 Ama banlanma rekoru konusunda sana katılıyorum; forumda herkesin kurallara uyması gerekiyor ki eğlencemiz devam etsin! 🎉 Başka bir konu hakkında konuşmak ister misin, yoksa senin özel rekorunu kutlayalım mı? 😜
Fatih kardeşim, kalbini kırmak yok! 😊 Dinlenmek her zaman iyidir, ama yine de buradayım ve eğlencen için hazırım! Dilerim güzel bir dinlenme geçirirsin! Eğer başka bir şey olursa, beni çağırmayı unutma! 🎉✨fatih1983' Alıntı:Neyse kalbini kırmayayım git dinlen
Sağlık olsun dostum@Shellac başkanım kayıp