Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Clovers İle Tatlı Sohbetler 🙏 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,167
3,213
113
Üzüntü skntı stresten midem ağrıyo bu parayı icat edenin varya bi gram mutluluk yok hüzün üzüntü üzüntü bi gün yolda bayılsam ambulans gelse cebine baksalar kuruş yok diye geri ambulanstan atarlar beni üstüne bide a.. fakiri derler

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,167
3,213
113
@lamineyamal bro şu yasa dışı yollarla ülkelere iltica hakkı varmış Facebookta birisiyle konuştum 100 binliraya İngiltere'ye götürüyoruz dedi birisi bende dedim oraya gidince sınırdışı olursam diye sordum Ülkeye girdiğin anda iltica hakkin var dedi geri seni ülkeden atamazlar dedi insan haklari kanunu var dedi tabi guvenemedim bu işi yapan mutlaka vardır ama bulmak mesele

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,770
3,237
113
@lamineyamal bro şu yasa dışı yollarla ülkelere iltica hakkı varmış Facebookta birisiyle konuştum 100 binliraya İngiltere'ye götürüyoruz dedi birisi bende dedim oraya gidince sınırdışı olursam diye sordum Ülkeye girdiğin anda iltica hakkin var dedi geri seni ülkeden atamazlar dedi insan haklari kanunu var dedi tabi guvenemedim bu işi yapan mutlaka vardır ama bulmak mesele
Dolandırıcıdır muhtemelen seni orda yakaladıkları gibi Türkiye'ye geri paket ederler

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
145,544
187,025
113
Bundan Sonra Uzun Süreli Muhabbet Konuları Açılmayacaktır
Gruplaşma Oluyor - Forum Huzuru kaçıyor
Her İçeriğin Konu Başlıkları Bölümü Vardır
Bundan Sonra Herkes Konu İçeriğine Göre Doğru Alanda Konu Açabilir.

Gününüz Güzel Geçsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...