Moralim bozuk dost beş kuruş para yokBugün konu acmadin hayret
İyi geceler dostum iyi kötü yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasilsinİyi geceler dostlar nasılsınız Ekli dosyayı görüntüle 929484
Bugunumuze şükür be dost yine üzüntü stres dilimde ur çıktıİyi geceler dostum iyi kötü yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasilsin
Şükür kardeşim herseyin başı Şükür gerçektenArkadaşlar bugün banliyoda biryere gidiyordum bitane durakta genç bir kız gözleri görmüyor kızcağızın bindi hatta koluna girdim yerimi verdim herneyse orda düşündüm tamam belki parasız olabiliriz ama sukretmemiz lazım dostlar
Knka evi bosalttim ya artık Keçiörende değilim kolejdeyim knkaUyuyamadım travestiler kavga ediyo bağırarak küfür ediyolar
@clovers1995
Tunalıdamısın la Keçiörende tronun ne işi var
Olmadığı yer mi kaldıUyuyamadım travestiler kavga ediyo bağırarak küfür ediyolar
@clovers1995
Tunalıdamısın la Keçiörende tronun ne işi var
Ne yapıyorsun ağa bugün sesin çıkmıyor@Frank castle- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Neyapiyim brom moralim bozuk midem yanıyo sen nasılsın bromNe yapıyorsun ağa bugün sesin çıkmıyor
Geçmiş olsun dostumNeyapiyim brom moralim bozuk midem yanıyo sen nasılsın brom
Saolasin gardasmGeçmiş olsun dostum
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
@Frank castle