Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Clovers İle Tatlı Sohbetler 🙏 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,421
113
Haklısın gardasim herşey bianda oldu hatta şuanda bunu ben yapmadım diyorum gardasm
Başlatma lan biandasına bozuk plak gibi çocuk musun sen yok biranda oldu yok şöyle yok böyle bana ağır konusturup gece gece canımı sıkma sen dayak yememişsin hiç adamda yok seni güzel bir dövecek haşat edecek , insanın kendisine saygısı yoksa evin içindekilere olsun be yazık ulan benimde eşim var çocuğum var harbiden yengeme yazık.. iyi kadınmış helal olsun vebalini hayatın boyunca ödeyemezsin haberin olsun bidahada yazmıyorum sadece gerçekten sana kocaman yazık.

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,204
3,233
113
Arkadaşlar hakkınızı helal edin bu kumar 12 yıldır beni mafetti bu illet yüzünden sağlığımı kaybettim 4 kere kapalı pskyatride yattım çok mücadele ettim olmadı işimden oldum yuvam yıkıldı ilaçlarda benim hayatımı ruh gbi yaptı ama bugüne kadar çocuğumun eşimin hicbiseyini eksik etmedim benim çocuğum 6 yaşında şükürler olsun bugune kadar yokluğu hissettirmedim ikincisi 6 senelik evlilik hayatmda ne kaynanamdan nede kendi babamdan birtane iğne dahi yardımları olmadı dugunume kadar kendim yaptım kaynanamın bozdurup gönderdiği 60 binlirada benim 2 sene önce altın yapıp eşime vermiştim kumarbaz olduğum için eşim annesine vermişti zor zamanda kullanırız diye yani yanlış anlaşılmasın 6 senelik evlilik hayatmda ne babamdan nede kaynanamın 1 tane iğnesi dahi bana gecmemiştir faydaları olmamıştır herşeyi kendim yaptim diyorum ya 6 sene önce düğünümü tüm esyalarima kadar kendim yaptm ama kumar illeti başka bişey insan kendisini kaybediyo şu saatten sonra bu nalet kumarın yüzüne dahi bakmiyacam hakkınızı helal edin

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,421
113
Arkadaşlar hakkınızı helal edin bu kumar 12 yıldır beni mafetti bu illet yüzünden sağlığımı kaybettim 4 kere kapalı pskyatride yattım çok mücadele ettim olmadı işimden oldum yuvam yıkıldı ilaçlarda benim hayatımı ruh gbi yaptı ama bugüne kadar çocuğumun eşimin hicbiseyini eksik etmedim benim çocuğum 6 yaşında şükürler olsun bugune kadar yokluğu hissettirmedim ikincisi 6 senelik evlilik hayatmda ne kaynanamdan nede kendi babamdan birtane iğne dahi yardımları olmadı dugunume kadar kendim yaptım kaynanamın bozdurup gönderdiği 60 binlirada benim 2 sene önce altın yapıp eşime vermiştim kumarbaz olduğum için eşim annesine vermişti zor zamanda kullanırız diye yani yanlış anlaşılmasın 6 senelik evlilik hayatmda ne babamdan nede kaynanamın 1 tane iğnesi dahi bana gecmemiştir faydaları olmamıştır herşeyi kendim yaptim diyorum ya 6 sene önce düğünümü tüm esyalarima kadar kendim yaptm ama kumar illeti başka bişey insan kendisini kaybediyo şu saatten sonra bu nalet kumarın yüzüne dahi bakmiyacam hakkınızı helal edin
Yazdıklarında bir tane doğruluk payı yok aylardır evdesin çalışmıyorsun diyorsunya herşeyi eksiksiz yapıyorum diye jojobetin koduyla mı oluyor bunlar yeme bizi Allah aşkına inşallah bu sefer sözünde durursun yoksa senin bak sonun hiç iyi değil şuandaki halini bile 2 sene sonra ararsın ya aştide sabahlarsın ( sokakta kalanları kınamıyorum) yada ulusta barınma evinde 15 gün kalır 15 günde Hacı Bayram yokuşunda yada hal içinde balıkçı tezgahında uyursun
Kendine yakışanı yap ve git hayatını yeniden kurmaya bak
Allah'a emanet ol

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,204
3,233
113
Yazdıklarında bir tane doğruluk payı yok aylardır evdesin çalışmıyorsun diyorsunya herşeyi eksiksiz yapıyorum diye jojobetin koduyla mı oluyor bunlar yeme bizi Allah aşkına inşallah bu sefer sözünde durursun yoksa senin bak sonun hiç iyi değil şuandaki halini bile 2 sene sonra ararsın ya aştide sabahlarsın ( sokakta kalanları kınamıyorum) yada ulusta barınma evinde 15 gün kalır 15 günde Hacı Bayram yokuşunda yada hal içinde balıkçı tezgahında uyursun
Kendine yakışanı yap ve git hayatını yeniden kurmaya bak
Allah'a emanet ol
Gardaşım ben 3 senedir çalışmıyorum ilk 3 senede holdingde makam soforuyfum maaşım çok iyidi 3 ayda birde cift maaş aliyodum Kayyum değişince herkesi çıkardılar ama ozamani parasıyla iyi tazminat almıştım biraz onla geçindim sonrada işsizlik maaşı aldım o bide ozamanlar altn yapmıştım onunla idare ettik yani ne babamın nede kaynanamın birtane iğnesini dahi almadm gardasm

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,421
113
Gardaşım ben 3 senedir çalışmıyorum ilk 3 senede holdingde makam soforuyfum maaşım çok iyidi 3 ayda birde cift maaş aliyodum Kayyum değişince herkesi çıkardılar ama ozamani parasıyla iyi tazminat almıştım biraz onla geçindim sonrada işsizlik maaşı aldım o bide ozamanlar altn yapmıştım onunla idare ettik yani ne babamın nede kaynanamın birtane iğnesini dahi almadm gardasm
3 sene evli bir insan için ne kadar uzun bir süre biliyor musun sen ? Ee ben geçmişte şunu yaptım böyleydim şöyleydim ulan 1 aydır işten çıktım Dünyam karardı ay başında geri başlıyorum düzenim alt üst oldu ben 1 ayda böyle yıpranmışım e şimdi ben herkese 19 yaşından beri çalışıyorum ya bundan sonra çalışmayacağım mı diyeceğim yoksa benimde sonum 1 sene sonra iyiye gitmez insan ne yaparsa kendine yapsın kimse kimsenin suçuna cezasına ortak olmasın kardeşim benim vebalimi eşim çocuğum bir başkası çekecekse keser atarım bu sallananı gerek yok

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
ula bide avıatorda yemissin. spora gıtse üzülmem,rulete gitse üzülmem,slota gitse üzülmem. ama aviator oynamak çöpe atmak gibi.
aklını basına al oynanır mı bu oyun.

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,690
17,082
113
Bana istediğini söyle sorun yok ama . Çocuğun için,evladın için toparla birşeyleri. Kendine çeki düzen ver . paragraf yazıyorsun ne var ne yok . İçini döküyorsun tamam ama yazık .

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,204
3,233
113
Bana istediğini söyle sorun yok ama . Çocuğun için,evladın için toparla birşeyleri. Kendine çeki düzen ver . paragraf yazıyorsun ne var ne yok . İçini döküyorsun tamam ama yazık .
Eywllah dost bir müddet eşyalar depoda duracak o süre zarfında işe girecem 2-3 aya kadar nasip olursa tekrar ev tutacaz dost

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,204
3,233
113
Günaydın dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...