- 18,704
- 22,808
- 113
kardeşim neden böyle bisey yaptın demedim mi sana para lazım olursa 500 1k bana yaz diyeÇok kötüyüm makina nasıl oldu anlamadm bianda oldu herşey mafoldum ben
kardeşim neden böyle bisey yaptın demedim mi sana para lazım olursa 500 1k bana yaz diyeÇok kötüyüm makina nasıl oldu anlamadm bianda oldu herşey mafoldum ben
Sen bence artık kendini öldür bir dost tavsiyesi bütün insanlar ve senin için hayırlı bir seçim olur bana hiç darılma gücenme.Arkadaşlar sinirden elim ayağım titriyo kaynanamın verdiği taşınma depo parasını yedim 60 binlira ben bittim mafoldum iki saniyede avivatorde gitti kafayı üşütücem
Hocam 60 binlirayi 70 binlira yapayım dedim bianda gitti pazartesine nakliyeciler gelecek napacam ben bittim zaten evim yuvam dağıldı daha beter oldumkardeşim neden böyle bisey yaptın demedim mi sana para lazım olursa 500 1k bana yaz diye
Gardaşım bianda oldu bende anlamadm nasıl oldu iyi değilimSen bence artık kendini öldür bir dost tavsiyesi bütün insanlar ve senin için hayırlı bir seçim olur bana hiç darılma gücenme.
yapcak bişi yok az kaybetmissin bari 600 binde olabilirdiHocam 60 binlirayi 70 binlira yapayım dedim bianda gitti pazartesine nakliyeciler gelecek napacam ben bittim zaten evim yuvam dağıldı daha beter oldum
Senin için az olabilir bro benim için çok büyük bişey mafoldum benyapcak bişi yok az kaybetmissin bari 600 binde olabilirdi
Bencede iyi değilsin ulan elde ne Kaynanalar var be benim kaynana daha alın şu 1000₺ yi harçlık yapın dememiş pazarına kadar ben yaparım şöyle insanların kıymetini bilmek yerine başını önüne eğdiriyorsunuz seni severim ama yazıklar olsun sana şu durumda bile daha kumar peşindeysen Allah sana kötü şeyler yaşatmaktan geri koymasın.Gardaşım bianda oldu bende anlamadm nasıl oldu iyi değilim
yat uyu sabah tefeci arıcan cok mu lazım parayı kriptoya bağladım haftaya 120 olcak de inanırlarSenin için az olabilir bro benim için çok büyük bişey mafoldum ben
Haklısın gardasim taşınma paramdi mafolfum uyuyacam gardasm hiç iyi değilimBendede iyi değilsin ulan elde ne Kaynanalar var be benim kaynana daha alın şu 1000₺ yi harçlık yapın dememiş pazarına kadar ben yaparım şöyle insanların kıymetini bilmek yerine başını önüne eğdiriyorsunuz seni severim ama yazıklar olsun sana şu durumda bile daha kumar peşindeyse Allah sana kötü şeyler yaşatmaktan geri koymasın.
Yazık kocaman yazık başka birşey demiyorum elimde durumum olsa gelir o durumdan seni çıkarır iyicede bir döver giderim ama uslanırmısın bilmem.Haklısın gardasim taşınma paramdi mafolfum uyuyacam gardasm hiç iyi değilim
Tefeci teminatsız kuruş vermez ankarada verirsede günü geldiği zaman canını almadan bırakmaz makinam arkadaş 10 bin ₺ aldı ödemedi hastanelik ettileryat uyu sabah tefeci arıcan cok mu lazım parayı kriptoya bağladım haftaya 120 olcak de inanırlar
Gardasm bianda oldu herşey bende anlamadm elim ayağım titriyoYazık kocaman yazık başka birşey demiyorum elimde durumum olsa gelir o durumdan seni çıkarır iyicede bir döver giderim ama uslanırmısın bilmem.
Neyse ya bende gerildim
Kardeş yanlış yapmışsın Allah yardımcın olsunArkadaşlar sinirden elim ayağım titriyo kaynanamın verdiği taşınma depo parasını yedim 60 binlira ben bittim mafoldum iki saniyede avivatorde gitti kafayı üşütücem
Puaha la kanka o nasil yorumSen bence artık kendini öldür bir dost tavsiyesi bütün insanlar ve senin için hayırlı bir seçim olur bana hiç darılma gücenme.
Valla zoruna gitsin diye yazdım semtimin bebesi aynı yerde oturuyoruz severim kendisini kötü insan değil muhabbette ettik ama gerçekten çizgiyi aştı kaç gündür nelerin içinde kendisi söylüyordu burda eline hayatının son fırsatı geçmiş onuda bu şekilde kullanmış yarın bir gün eşi elinden kayıp gidince anlayacak yaptığının ne olduğu şimdi değil.Puaha la kanka o nasil yorum
Ben konuya bakmadim losers konusundaydim senin yazını görünce neden dedin diye şaşırdım simdi mesajlara baktım bunu gerçekten yapmışmi yolsa yalan mi atıyor dostValla zoruna gitsin diye yazdım semtimin bebesi aynı yerde oturuyoruz severim kendisini kötü insan değil muhabbette ettik ama gerçekten çizgiyi aştı kaç gündür nelerin içinde kendisi söylüyordu burda eline hayatının son fırsatı geçmiş onuda bu şekilde kullanmış yarın bir gün eşi elinden kayıp gidince anlayacak yaptığının ne olduğu şimdi değil.
Haklısın gardasim herşey bianda oldu hatta şuanda bunu ben yapmadım diyorum gardasmValla zoruna gitsin diye yazdım semtimin bebesi aynı yerde oturuyoruz severim kendisini kötü insan değil muhabbette ettik ama gerçekten çizgiyi aştı kaç gündür nelerin içinde kendisi söylüyordu burda eline hayatının son fırsatı geçmiş onuda bu şekilde kullanmış yarın bir gün eşi elinden kayıp gidince anlayacak yaptığının ne olduğu şimdi değil.
Yapmıştır ya , valla daha beter olsun bu zamana kadar üzülürdüm , bu saatten sonra seviniyorum demekki hayattan nasibini almamış kaşınıyor sokaklarda çöp tenekelerinin dibinde yaşamayı arzuluyor ne hali varsa görsünBen konuya bakmadim losers konusundaydim senin yazını görünce neden dedin diye şaşırdım simdi mesajlara baktım bunu gerçekten yapmışmi yolsa yalan mi atıyor dost