- 4,627
- 1,589
- 113
Sen diyorsun gerçek mi dolandırıcı değil lermiGeçmişte İstanbul'da karistigin bir suç yoksa ikamete yakın karakola çağırırlar
Sen diyorsun gerçek mi dolandırıcı değil lermiGeçmişte İstanbul'da karistigin bir suç yoksa ikamete yakın karakola çağırırlar
DolandırıcıSen diyorsun gerçek mi dolandırıcı değil lermi
Yani numara dan dolayı dolandırıcı diye düşünüyorum ama insan işte ister istemez şüphe giriyor içineDolandırıcı
Bende şüphe etmiştim 2023 yılında ama doğru çıkmıştı dost iafdeye cagirmislardiYani numara dan dolayı dolandırıcı diye düşünüyorum ama insan işte ister istemez şüphe giriyor içine
Ama adresimi soylemediBende şüphe etmiştim 2023 yılında ama doğru çıkmıştı dost iafdeye cagirmislardi
1200 km uzaktayım İstanbul dan veBende şüphe etmiştim 2023 yılında ama doğru çıkmıştı dost iafdeye cagirmislardi
On kez iptal olmus
200 ödemez bu siteOn kez iptal olmus
Doğrudur kral200 ödemez bu site
Sence öder miDoğrudur kral
Valla zor bence ama inşallah oderSence öder mi
DemeeeeArkadaşlar sinirden elim ayağım titriyo kaynanamın verdiği taşınma depo parasını yedim 60 binlira ben bittim mafoldum iki saniyede avivatorde gitti kafayı üşütücem
Kötü çok kötüArkadaşlar sinirden elim ayağım titriyo kaynanamın verdiği taşınma depo parasını yedim 60 binlira ben bittim mafoldum iki saniyede avivatorde gitti kafayı üşütücem
Mafoldum hocam mafoldum bianda oldu herşeyKötü çok kötü
iyi sana bi roll açtıralım o zamanArkadaşlar sinirden elim ayağım titriyo kaynanamın verdiği taşınma depo parasını yedim 60 binlira ben bittim mafoldum iki saniyede avivatorde gitti kafayı üşütücem
Bittim busefer hocam nasıl oldu anlamadm bianda olduDemeeee
Çok kötüyüm makina nasıl oldu anlamadm bianda oldu herşey mafoldum beniyi sana bi roll açtıralım o zaman