Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cedabet | 500₺ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,714
4,449
113
Bu sitede deneme bonusunda kazanç tam olarak nerde acaba?

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
454
83
Ya arkadaş 500 çekmek için millet 2k yatırım yapsın

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
504
113
500 u 5k yap tamam. 2k yatır 2500 çek ney la. Millet yatiriminin bilmem kaç katına kadar çekebilirsiniz der. 2k yatıran adam 2500 niye çeksin ki zaten oyun için yeterli bakiye siz heralde biseyler deniyorsunuz. Tarifi Özel değilse paylaşır mısınız ufkumuz acilsin

Bordomavi61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
292
99
28
İnsan su bonusu paylaşmaya utanır deneme bonusunun bile içine ettiler artık 2k yatır 2.5k Çek nedir madem böyle birşey var 2k yatır 5k Çek olsun insanla dalga geçiyorlar artık

nimetcuce

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
23
8
İnsan su bonusu paylaşmaya utanır deneme bonusunun bile içine ettiler artık 2k yatır 2.5k Çek nedir madem böyle birşey var 2k yatır 5k Çek olsun insanla dalga geçiyorlar artık
Aynen walla çok guzel söyledin içine ettiler bı kere deneme bonusu dediğin yatırımsiz olur deneme sonuçta 500 TL icin 2 yatiracagima başka siteye atar katlar çekerim

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
243
105
43
İnsan aklıyla dalga geçmenin son noktasına doğru gidiyorum yakında yakında 2000 yatır 2000 çek yaparlar

chikas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
52
28
Arkadaşlar haklı çok saçma sapan bir deneme bonusu 2000 yatır 2500 çek ne ya😤

seyhan7434

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18
7
3
Kardeşim çok şanslısın böyle yazıpta mesajının kaldırılmaması mucize. Aşağı yukarı aynı şeyler ı yazdıgım mesajım admin tarafından kaldırılmış bıtane daha yazdım o da kaldırılmış sayın admıne(shellac)sordum nıye diye karalama yaparsan kaldırılır dedi ee soykeyın de admın arkadaşa yayınlasın karalama varmı yok mu siz karar verın
Bu forum gibi yerler böyle sitelerin önünü açıyor işte verdikleri bonusa bak bide utanmadan konu mu actiniz 2000 yatır 2500 cek die

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
88
28
Kardeşim çok şanslısın böyle yazıpta mesajının kaldırılmaması mucize. Aşağı yukarı aynı şeyler ı yazdıgım mesajım admin tarafından kaldırılmış bıtane daha yazdım o da kaldırılmış sayın admıne(shellac)sordum nıye diye karalama yaparsan kaldırılır dedi ee soykeyın de admın arkadaşa yayınlasın karalama varmı yok mu siz karar verın
Dostum ben düşüncemi söyledim, yazdığım kaldirilsa da çok da umrumda değil buranin sponsorlarinin bana bi hayri mi var yada sponsorla sorun yasadigimda burası sorunumi mu çözüyor:D bonus bakmaya geliyorum ve çıkıyorium bu kadar çok da önemli değil

seyhan7434

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18
7
3
Kardeşim çok şanslısın böyle yazıpta mesajının kaldırılmaması mucize. Aşağı yukarı aynı şeyler ı yazdıgım mesajım admin tarafından kaldırılmış bıtane daha yazdım o da kaldırılmış sayın admıne(shellac)sordum nıye diye karalama yaparsan kaldırılır dedi ee soykeyın de admın arkadaşa yayınlasın karalama varmı yok mu siz karar b
Bu forum gibi yerler böyle sitelerin önünü açıyor işte verdikleri bonusa bak bide utanmadan konu mu actiniz 2000 yatır 2500 cek die
Dostum ben düşüncemi söyledim, yazdığım kaldirilsa da çok da umrumda değil buranin sponsorlarinin bana bi hayri mi var yada sponsorla sorun yasadigimda burası sorunumi mu çözüyor:D bonus bakmaya geliyorum ve çıkıyorium bu kadar çok da önemli değil
doğru da kendi açtıgım konıudişinsa ilk defa mesaj yazayım dedim bonusun çok sinir bozucu olduğunu falan yazdım başka bişey de yok silinmesi tuafıma gıttı mazeret de öyle karalama yap mişim Allah' aşkina sponsor bir site sana güvenip para yatır caz bu nedir yaboyle bi de bir bonus olabilir mi dedik şimdi yıne silerler eyvahh🤣

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,231
1,143
113
Olum 2 k yı gider %20 çevrimsiz bonus veren siteye atarım 2400 ile başlar keyfime göre oynar çekerim siz hasta mısınız ? Normalde üyelik açıp yatırım yapmayı düşündüm de şu denemeyi görünce yok sizden olmaz @Cedabet Destek

Cedabet Destek

Büro Destek
Büro Destek
47
7
8
Olum 2 k yı gider %20 çevrimsiz bonus veren siteye atarım 2400 ile başlar keyfime göre oynar çekerim siz hasta mısınız ? Normalde üyelik açıp yatırım yapmayı düşündüm de şu denemeyi görünce yok sizden olmaz @Cedabet Destek
Deneme bonusumuzda yatırım şartı 1.000₺'dir. Yatırımınızın herhangi bir çevrim şartı bulunmamaktadır. Siteminizin yatırım çekim hızını deneyimlemeniz için sembolik olarak istenmektedir. Yatırımınızdan sonra direkt olarak çekim talebi oluşturabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...