- 6,541
- 2,760
- 113
Sordum onada istemiyor o benim için diyor benim biri para istediği zamn geri çeviremediğimi biliyor ya o yüzdenEyvallah dost sana atsın istersen hoşlanmadın bu durumdan sanırım![]()
Sordum onada istemiyor o benim için diyor benim biri para istediği zamn geri çeviremediğimi biliyor ya o yüzdenEyvallah dost sana atsın istersen hoşlanmadın bu durumdan sanırım![]()
Adanaİyi aramızda 6 yaş varmış nerde oturun
Yakinmisik la valla amcamın görüşüne gittim geçen ay adanaya
Bu forumda herkes bilir bana yapılan iyiliğin altında kalmamisimdir bugün sigarasız kaldık kumarci adamız yarın olur paramiz sen yenisin tanimazssin dogrudurYok dost bana atım dedi ben yok dedim ben sana demedim üstüne alınma dostumuz kimseyi kirsmiyor
Bigün gel kahve içelimYakinmisik la valla amcamın görüşüne gittim geçen ay adanaya
Dosst birşey demedimki sana neden bu kadar buyuttunBu forumda herkes bilir bana yapılan iyiliğin altında kalmamisimdir bugün sigarasız kaldık kumarci adamız yarın olur paramiz sen yenisin tanimazssin dogrudur
İns dost Antep'e beklerim senideBigün gel kahve içelim
Tebrikler dostum@Shellac won kilit
Yok az çok tanıyorum biliyorum ben karşılık beklemek için birine bişi yapmam attımiz parada çok bişi değil teşekkür etmesi o insanın bana yeterliBu forumda herkes bilir bana yapılan iyiliğin altında kalmamisimdir bugün sigarasız kaldık kumarci adamız yarın olur paramiz sen yenisin tanimazssin dogrudur
Yönetime şikayet etmissin etiketlemissin daha ne yapılabilir mi başkaDosst birşey demedimki sana neden bu kadar buyuttun
Eyvallah başkan hayırlı cumalar saygılar vesselamTebrikler dostum
Yemin ederim yönetime şikayet etmedim senin içinde etiketlemedim sacmaliyon suanYönetime şikayet etmissin etiketlemissin daha ne yapılabilir mi başka![]()
Aman kankam boşver takılmayın bi gaflete düşmüştür kalp kirmayinYönetime şikayet etmissin etiketlemissin daha ne yapılabilir mi başka![]()
Uzatma sende Ahmet takılmayın çokYemin ederim yönetime şikayet etmedim senin içinde etiketlemedim sacmaliyon suan
Şikayet etmedim kendi kendine rollenmesinAman kankam boşver takılmayın bi gaflete düşmüştür kalp kirmayin
TeşekkürlerTerbıkler
Belki yanlış görmüştür olabilir uzatma sendeŞikayet etmedim kendi kendine rollenmesin