- 7,603
- 3,298
- 113
Shellac çağır vursun mühürü dost yoksa bu gidişle hepsini dagiticinAt IBAN sanada bir parliament parası atım
Shellac çağır vursun mühürü dost yoksa bu gidişle hepsini dagiticinAt IBAN sanada bir parliament parası atım
Attım dost afiyet olsun çekerken beni hatırla ahahAt IBAN sanada bir parliament parası atım
Ben kaçtım dost gorusuruz dikkat et kendineShellac çağır vursun mühürü dost yoksa bu gidişle hepsini dagiticin
Grsz abiBen kaçtım dost gorusuruz dikkat et kendine
Yazdım da bişi olmaz ne olacak sende istiyonmu sigara 😂Shellac çağır vursun mühürü dost yoksa bu gidişle hepsini dagiticin
Borcunu ode dost sende sıkıntıya sokma kendiniAttım dost afiyet olsun çekerken beni hatırla ahah
Sigaran varmı dost sanada bi Duman parası atımBen kaçtım dost gorusuruz dikkat et kendine
Yok dostum ben kazandım şükür sağolasın düşüncen icin bende rol açtım bir bak hele nasıl olmuş kupon gel konusakYazdım da bişi olmaz ne olacak sende istiyonmu sigara 😂
Var dost eyw düşünmen yeterli gorusuruzSigaran varmı dost sanada bi Duman parası atım
Direk odicem çekim gelsinCanow tavsiye borcu borçla kapataman ..
Eyvallah görüşüruz kankam sağolVar dost eyw düşünmen yeterli gorusuruz
Ödenen önemli değil önemli olan yarın geri cekmemenDirek odicem çekim gelsin
Öyle oluyor bi işe girsek olacaktaÖdenen önemli değil önemli olan yarın geri cekmemen
Yaş kacÖyle oluyor bi işe girsek olacakta
Eyvallah dost sana atsın istersen hoşlanmadın bu durumdan sanırımShellac çağır vursun mühürü dost yoksa bu gidişle hepsini dagiticin
Yok dost bana atım dedi ben yok dedim ben sana demedim üstüne alınma dostumuz kimseyi kirsmiyorEyvallah dost sana atsın istersen hoşlanmadın bu durumdan sanırım![]()
26Yaş kac
İyi aramızda 6 yaş varmış nerde oturun