- 45,688
- 34,473
- 113
Sen dagıtım parasını alıp kactın onu ver adamlara once bana alıntı yapma bysHahaha dedi ve çekim paylaş yapan arkadaşların dmsine yürüdü 🤣🤣🤣
Sen dagıtım parasını alıp kactın onu ver adamlara once bana alıntı yapma bysHahaha dedi ve çekim paylaş yapan arkadaşların dmsine yürüdü 🤣🤣🤣
Hangi dağıtım parasını la , beni bu zamana kadar hangi rollingte görmüşsünde dağıtım parası diyorsun şu forumda görüp görebileceğin alışverişini düzgün yapan tek insan benim eğer bunu ispat etmezsen adam değilsin , haberin olsun senin beynin sulanmış iyi değilsin artık halisler falan görmeye başlamışsın 🤣Sen dagıtım parasını alıp kactın onu ver adamlara once bana alıntı yapma bys
Akşama kadar millete DM atıp 32 kere rolling açan sensin beni bir kişi sponsor oldu diyerek rolling açtığımda görürsen o zaman görüşürüz 🤣Sen dagıtım parasını alıp kactın onu ver adamlara once bana alıntı yapma bys
Senın eskı hesap @Shooter34Akşama kadar millete DM atıp 32 kere rolling açan sensin beni bir kişi sponsor oldu diyerek rolling açtığımda görürsen o zaman görüşürüz 🤣
PuHahhzjajaa ya bende aptallık senin gibi cahil insanla muhatap oluyorum kalitemizi yerlere düşürüyoruz hadi koş bak birisi çekim paylaş alanına ekran attı DM at 😂Senın eskı hesap @Shooter34
Ortaya cıktı gercekler buldum senı kac bakalımPuHahhzjajaa ya bende aptallık senin gibi cahil insanla muhatap oluyorum kalitemizi yerlere düşünüyoruz hadi koş bak birisi çekim paylaş alanına ekran attı DM at 😂
Anlıyorum seniOrtaya cıktı gercekler buldum senı kac bakalım
Hanımişşş benım tatlişimmmmAnlıyorum seni
Eyvallah dostum valla sendenn esinlenilerek yazdım ne yalan soylimSlotlara fısıldayan adamdan esinlenerek yazmışsın ama o birtek bana Özel be gülüm 🤣 geçmiş olsun diyelim
Canın sağolsun 🙏Eyvallah dostum valla sendenn esinlenilerek yazdım ne yalan soylim
Bırak boş konuşsun kardeşimMetin Shooter34 değil testo, tanıyorum ben Shooter34 u
Kavga etmeyin yanlış anlasilma ortadan kalksın diye yazdım kankaBırak boş konuşsun kardeşim
İdol mu diyoruz 😂Canın sağolsun 🙏