- 15,855
- 9,788
- 113
Kuran çarpsın o gelmeyen 50k nin son 20k Şi geliyo sndjskcjajKaç paramız oluyor cano pazartesi o gelmeyen 50k mı geliyor yoksa ahhahskemedm 🤣🤣🤣
Kuran çarpsın o gelmeyen 50k nin son 20k Şi geliyo sndjskcjajKaç paramız oluyor cano pazartesi o gelmeyen 50k mı geliyor yoksa ahhahskemedm 🤣🤣🤣
Bol şanslarKazanırsak duruma göre veririz bişiler 😌
Hayatımda çok kolpa adam tanıdım ama sen başkasın be gardaşım Nirvana saygı duyuyorum sana 😍🤣🤣🤣Kuran çarpsın o gelmeyen 50k nin son 20k Şi geliyo sndjskcjaj
Kurancarpsin lanHayatımda çok kolpa adam tanıdım ama sen başkasın be gardaşım Nirvana saygı duyuyorum sana 😍🤣🤣🤣
Çat diye hesabıma 2,500 roketbet parası düşerse gerçekmiş derim pazartesi aksi taktirde inanamam imkansız ahsjsjwkke 🤣🤣🤣Kurancarpsin lan
Önce makina ya 14k borcumu odemem gerekiyoÇat diye hesabıma 2,500 roketbet parası düşerse gerçekmiş derim pazartesi aksi taktirde inanamam imkansız ahsjsjwkke 🤣🤣🤣
14 ten bir şey olmaz 11,5 ona 2,5 bana atarsın birÖnce makina ya 14k borcumu odemem gerekiyo
@makina123 soylesin14 ten bir şey olmaz 11,5 ona 2,5 bana atarsın bir
Şey demez o bu işe hahahhaha
Harbi ya fark da açıldı10 dk da 1 tane daha yapamadı son pere kaldık
Fark gayet normal bir seri daha yaparsa 3.perin başında ki gibi EX kaza yanlışlıkla bir asist daha yapacaktırHarbi ya fark da açıldı
Fark var diye işteSayıya gidiyo asist yapmıyo
Çok yok illaki pota altına yaparFark var diye işte
Dost klasik hevesimiz kursakta kalacak eminimÇok yok illaki pota altına yapar
Alır son 3.4 kala kadar yapmasi lazımDaha var ya oyundan almasın da yapar bi şekilde