Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling canow1 | Kasa 430 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,320
11,160
113
Olayı kısaca anlatayım arkadaşlar önce benden para istedi verdim dedi ki benim de olduğu zaman ben de sana veririm dedim eyvallah sıkıntı yok neyse bu olayı geçtim ben bu parayi ondan geri istemedim rol kazandik bigün arkadaş sözde dağıtım yapacaktı ben bir saat forum'a giremedim benim parayı harcamış kumara ben de tamam dost sıkıntı yok olduğunda verirsin dedim gün geçti 5 gün geçti Bir hafta bir ay geçti ses yok 4-5 defa aynı gün içerisinde rol kazandı arkadaşa ver diyorum lazım diyorum bahaneler uyduruyor faturam falan var diyor ben de tamam diyorum en son 1000 TL kazanıyor ben de diyorum ki artık verirsen iyi olur dost para lazım bahaneler bahaneler ben en son tamam vermezsen verme dedim sonra en son bin TL kazandığı yere ona cevap verdim faturanı ödeyebildin mi bari dedim baktım 500 TL atmış sonra yazmış al ben sana attım şimdi seni göreceğiz yılbaşında bana güzellik yapacağım dedin dilenciye sadaka verir gibi ben de muhataplığımı kestim olay bu daha fazla konuşmak istemiyorum yazmasa konuya da sevinirim
Olayı carpitarak anlatma rol dagitim parasi degil kendim dagitim icin para aldim 500 1k yaptim 500 aticam dedim 4 saat cevap vermedin sonrasında olanlari da anlat heer gün yazdim istedim desene para alinca da ortadan kayboldum bu benim karakterim desene :)

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,447
2,954
113
Olayı kısaca anlatayım arkadaşlar önce benden para istedi verdim dedi ki benim de olduğu zaman ben de sana veririm dedim eyvallah sıkıntı yok neyse bu olayı geçtim ben bu parayi ondan geri istemedim rol kazandik bigün arkadaş sözde dağıtım yapacaktı ben bir saat forum'a giremedim benim parayı harcamış kumara ben de tamam dost sıkıntı yok olduğunda verirsin dedim gün geçti 5 gün geçti Bir hafta bir ay geçti ses yok 4-5 defa aynı gün içerisinde rol kazandı arkadaşa ver diyorum lazım diyorum bahaneler uyduruyor faturam falan var diyor ben de tamam diyorum en son 1000 TL kazanıyor ben de diyorum ki artık verirsen iyi olur dost para lazım bahaneler bahaneler ben en son tamam vermezsen verme dedim sonra en son bin TL kazandığı yere ona cevap verdim faturanı ödeyebildin mi bari dedim baktım 500 TL atmış sonra yazmış al ben sana attım şimdi seni göreceğiz yılbaşında bana güzellik yapacağım dedin dilenciye sadaka verir gibi ben de muhataplığımı kestim olay bu daha fazla konuşmak istemiyorum yazmasa konuya da sevinirim
Sen boşver eli reis konuşsun konuşsun dursun

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,567
6,119
113
Kral keşke özelden cozseydiniz gerek yok

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,618
2,834
113
Geldim geldim bugün şansıma iş o kdar yoğun ki daha yeni yemege çıktım kusura bakmayın hakkınızı helal edin

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,655
16,059
113
19

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,655
16,059
113
GS atış

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,655
16,059
113
5:25 süremiz

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,655
16,059
113
20

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,655
16,059
113
21

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,618
2,834
113
Galatasaray niye bu kdar kötü bigun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...