Kesene berekt reis@SlotMaN61 @berdus27 @nerde @Nihat5561 IBAN atin size kahvaltı parası atim sıkıntılar olmasa daha çok kişiye daha fazla atarım beni bilen biliyor en azından boş geçmeyelim
Kesene berekt reis@SlotMaN61 @berdus27 @nerde @Nihat5561 IBAN atin size kahvaltı parası atim sıkıntılar olmasa daha çok kişiye daha fazla atarım beni bilen biliyor en azından boş geçmeyelim
Eyvallah dostum kesene bereket@SlotMaN61 @berdus27 @nerde @Nihat5561 IBAN atin size kahvaltı parası atim sıkıntılar olmasa daha çok kişiye daha fazla atarım beni bilen biliyor en azından boş geçmeyelim
Kesene bereket reisim bol kazançların olsun 🥰@SlotMaN61 @berdus27 @nerde @Nihat5561 IBAN atin size kahvaltı parası atim sıkıntılar olmasa daha çok kişiye daha fazla atarım beni bilen biliyor en azından boş geçmeyelim
Adamsin reis düşünmen Yeter@SlotMaN61 @berdus27 @nerde @Nihat5561 IBAN atin size kahvaltı parası atim sıkıntılar olmasa daha çok kişiye daha fazla atarım beni bilen biliyor en azından boş geçmeyelim
Akşama iftarı senle açıcaz ona göre harcama parayı 🤣🤣Eyvallah dostum kesene bereket
Kankam çok geç geldin be bu adamlar baştan beri burdaKazananlara Tebrikler seninde kesene bereket
2. Adımda geldim de sağlık olsun kral yapacak birşey yokKankam çok geç geldin be bu adamlar baştan beri burda
Kazanç sana ait reis kimse alınma gücenme yapmasın hiç vermiye bilirdinde ☺Başta üçünüz vardınız ama @berdus27 dostumu da severim sonradan geldi ama
😀😀😀Akşama iftarı senle açıcaz ona göre harcama parayı 🤣🤣
Hayırlı sabahlar reisinhayırlı sabahlar beyler
Dağıtım yapacam demedim de yine içimden geldi çok miktar değil ama boş geçmemek daha iyiKazanç sana ait reis kimse alınma gücenme yapmasın hiç vermiye bilirdinde ☺
Şimdiden bol kazançlarReis ödül gelsin ayrılmayın bende bi rol yapam kazanamayanlar icin
O parayla nasil rol yapacan 😂Reis ödül gelsin ayrılmayın bende bi rol yapam kazanamayanlar icin
ALLAH RAZİ olsun reis atan kalpte ayni dostum olarak seviliyorsun 🙋Başta üçünüz vardınız ama @berdus27 dostumu da severim sonradan geldi ama
At IBAN sendeŞimdiden bol kazançlar
Eyvallah iban atin hadi uyucamALLAH RAZİ olsun reis atan kalpte ayni dostum olarak seviliyorsun 🙋