Ya sağlık olsun yemin ediyorum kaybetmem zoruma gitmiyor ama 4-5 tane sarı kart pozisyonuna es geçti net en sinir olduğum nokta 5 dakika uzatma verdi 5 zaten 87'den 90'a kadar oyuncu değişikliği faul osterwolde de yerdeydi
Gol oldu adam 2 saat sevindi orada bir sürü sakatlık oldu verdiği dakika dalga geçer gibi en az 10 dakika bekliyordum ayrı bir yerde fener'in bir gol daha atarına1 k girdim oda gitti hakem falan demicem Fenerbahçe çok iyi oynadı Galatasaray leş gibiydi bugün ama bir sürü sarı kart pozisyonunu es geçti fener'in bütün basit faullerini verdi bizim pozisyonlara faull bile vermedi tepkilere göre hareket etti faul pozisyonlarında en komik olanı da 5 dakika yemin ediyorum böyle bir korkaklık yok Galatasaray'ın bu rezil halinden oyunundan bile bu kadar korkuyorlar ya kalecimiz oshimen filan olduğunda görecem bu tenekeleri ayrıca bu stat bize yaramıyor abi hava çok kötü zaten bizim oyuncularımız da bugün bir mallık vardı hepsinde bir tanesi top oynayamaz mı ya Fenerbahçe köpek gibi top oynadı hak etti sonuna kadar 4-5 olabilirdi biz bu sıtatta yapamıyoruz abi