- 17,149
- 6,123
- 113
Kesene bereket olsun dostumSimdi şöyle yapalım 4 kişi secelim burda parası olmayan dostlar var 4 kişiye 100 yapalım bitirelim açıkçası zorlama bülten
Kesene bereket olsun dostumSimdi şöyle yapalım 4 kişi secelim burda parası olmayan dostlar var 4 kişiye 100 yapalım bitirelim açıkçası zorlama bülten
Espinho u21 set üst . Az bas broVer oynayalım
Keyfin bilir dost uyar her turluSimdi şöyle yapalım 4 kişi secelim burda parası olmayan dostlar var 4 kişiye 100 yapalım bitirelim açıkçası zorlama bülten
nasıl istersen dostSimdi şöyle yapalım 4 kişi secelim burda parası olmayan dostlar var 4 kişiye 100 yapalım bitirelim açıkçası zorlama bülten
Kesene bereket aga o haldeSimdi şöyle yapalım 4 kişi secelim burda parası olmayan dostlar var 4 kişiye 100 yapalım bitirelim açıkçası zorlama bülten
En iyisi dostum boşuna riske etme parani seç 4 kişiKimse kusmesin valla bülten zorlama
haklısın dost kasa gitcene en sağlıklısı kasa senin.Kimse kusmesin valla bülten zorlama
Aynen boş ver yarın devam edersinKimse kusmesin valla bülten zorlama
Yok haklisin ddogru eniste de yokKimse kusmesin valla bülten zorlama
Kesene bereket dostum bol kazançlarKimse kusmesin valla bülten zorlama
Bol kazançlar kral inaşşah bana çıkarPara 💸 mevuzusu olmasın shellac sıkıntı olur
En makul bu broSimdi şöyle yapalım 4 kişi secelim burda parası olmayan dostlar var 4 kişiye 100 yapalım bitirelim açıkçası zorlama bülten
Kesene bereket olsun dostum hayırlı gecelerKalp ❤ koyduklarim dm den yazsın herkese iyi geceler konu kilit @Shellac
kesene bereket dost hayırlı gecelerKalp ❤ koyduklarim dm den yazsın herkese iyi geceler konu kilit @Shellac
Bol şans mı diyelim geçmiş olsun mu diyelim kardo@Enişte yardımcı olursa olur bu iş
Kesene berekt dostKalp ❤ koyduklarim dm den yazsın herkese iyi geceler konu kilit @Shellac