Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Calypso13 / Rolling Gecesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,752
394
83
Neyse dostlar geceniz güzel olsun Allah'a emanet sağlık olsun 👋

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,097
1,996
113
Yarin yeni konu acilir yine ayni kisiler ilk alir biz yine dona kaliriz g
Olacağı o zaten
Miami 4.5 üst olur dedik 3 oran vardı geldi kimse oynamadı
Ohiggins maçı 3,5 olur dedik 3.20 oran vardı kimse oynamadı gelseydi bana şuan para 10 katı olmuştu ama yapcak bisey yok seninde hakkindi ama olmadı

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Olacağı o zaten
Miami 4.5 üst olur dedik 3 oran vardı geldi kimse oynamadı
Ohiggins maçı 3,5 olur dedik 3.20 oran vardı kimse oynamadı gelseydi bana şuan para 10 katı olmuştu ama yapcak bisey yok seninde hakkindi ama olmadı
Kanka geldisi ne oranlar hep var , sen gelir gider dedin mi öyle bir yazmışsın ki

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,097
1,996
113
Kanka geldisi ne oranlar hep var , sen gelir gider dedin mi öyle bir yazmışsın ki
Yok ben onları oynayın isterseniz diye yazmıştım onlara onu demek istedim.ben olsaydım da bunları oynardım sizde oynayın dedim ama tercih meselesi kimseye karisamayiz

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Ben daha katılmam Rolling lere, adamlar yakınlarına gönderiyor öyle.olsun bu saatten sonra bende kendi kabuğuma çekilirim, başka konuda ki haksızlık için yazıyorum bunu

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,526
18,378
113
Ben daha katılmam Rolling lere, adamlar yakınlarına gönderiyor öyle.olsun bu saatten sonra bende kendi kabuğuma çekilirim, başka konuda ki haksızlık için yazıyorum bunu
Tum konular boyle ayni kisilerde donup dolasiyor paraya 2 aydir 50 tane takipliyok ya hic ismimiz anilmiyor ya boyle sonda kaliyok

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,681
16,510
113
Tum konular boyle ayni kisilerde donup dolasiyor paraya 2 aydir 50 tane takipliyok ya hic ismimiz anilmiyor ya boyle sonda kaliyok
Herkes daha yakın olduğu adama geçmişte bir iyilik gördüğü adama öncelik verir beyler bu işler öyle yürüyor genelde

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,526
18,378
113
Yahu bi de bazilari 500 tl lik rolling bakiyesi aliyor bilmem hedef 6k 7k 1 kisiye 100 yeni rollinciye 500 deyip basip kaybediyor basarsa 5k alip gidecek yahu zaten rollong icin verilmis 500 u 2k yap 1k dagit gec ama konular oyle bi acayiplesmis ki sadece ayni kisiler degil sorun baya degisik yerlere evrilmis rolling konulari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...