- 7,172
- 4,421
- 113
Başıma ağrılar girdi
Yarin yeni konu acilir yine ayni kisiler ilk alir biz yine dona kaliriz g
Olacağı o zatenYarin yeni konu acilir yine ayni kisiler ilk alir biz yine dona kaliriz g
Saglik olsun kumuarda kazanilmiyorOlacağı o zaten
Miami 4.5 üst olur dedik 3 oran vardı geldi kimse oynamadı
Ohiggins maçı 3,5 olur dedik 3.20 oran vardı kimse oynamadı gelseydi bana şuan para 10 katı olmuştu ama yapcak bisey yok seninde hakkindi ama olmadı
Kanka geldisi ne oranlar hep var , sen gelir gider dedin mi öyle bir yazmışsın kiOlacağı o zaten
Miami 4.5 üst olur dedik 3 oran vardı geldi kimse oynamadı
Ohiggins maçı 3,5 olur dedik 3.20 oran vardı kimse oynamadı gelseydi bana şuan para 10 katı olmuştu ama yapcak bisey yok seninde hakkindi ama olmadı
Yok ben onları oynayın isterseniz diye yazmıştım onlara onu demek istedim.ben olsaydım da bunları oynardım sizde oynayın dedim ama tercih meselesi kimseye karisamayizKanka geldisi ne oranlar hep var , sen gelir gider dedin mi öyle bir yazmışsın ki
Ben mesajlarına baktım da göremedim ondan söyledimYok ben onları oynayın isterseniz diye yazmıştım onlara onu demek istedim.ben olsaydım da bunları oynardım sizde oynayın dedim ama tercih meselesi kimseye karisamayiz
İlk 50 ye ne kadar para veriyor.Dostlar holigan pokerde ik 50 girdim. Borc harc odedikt sonra kalaniyla bi rolling zinciri yapalim. Sirayla devam edelim.
Dmden para istemeyin cevaplamıyorum dostlar
Tum konular boyle ayni kisilerde donup dolasiyor paraya 2 aydir 50 tane takipliyok ya hic ismimiz anilmiyor ya boyle sonda kaliyokBen daha katılmam Rolling lere, adamlar yakınlarına gönderiyor öyle.olsun bu saatten sonra bende kendi kabuğuma çekilirim, başka konuda ki haksızlık için yazıyorum bunu
Benim için daha bittiTum konular boyle ayni kisilerde donup dolasiyor paraya 2 aydir 50 tane takipliyok ya hic ismimiz anilmiyor ya boyle sonda kaliyok
@Enişte roll yaparsa takip et adam 10 kisiye 400 atiuor bazrn gidin kari kizla yiyin diyor yani enisteden baskssi yalanBenim için daha bitti
Formun markası o dost@Enişte roll yaparsa takip et adam 10 kisiye 400 atiuor bazrn gidin kari kizla yiyin diyor yani enisteden baskssi yalan
Ben daha katılmam Rolling lere, adamlar yakınlarına gönderiyor öyle.olsun bu saatten sonra bende kendi kabuğuma çekilirim, başka konuda ki haksızlık için yazıyorum bunu
Herkes daha yakın olduğu adama geçmişte bir iyilik gördüğü adama öncelik verir beyler bu işler öyle yürüyor geneldeTum konular boyle ayni kisilerde donup dolasiyor paraya 2 aydir 50 tane takipliyok ya hic ismimiz anilmiyor ya boyle sonda kaliyok
O olmazsa forumu terk ederim zatenFormun markası o dost
Evet onun icib biz bosa kurek cekiyozHerkes daha yakın olduğu adama geçmişte bir iyilik gördüğü adama öncelik verir beyler bu işler öyle yürüyor genelde
Yani şimdi sende bir rolling yapsan 6,7 kişi takip olsa ödül 2 kişiye olsa geçmişte encok ödül aldığın adamları secersin normal bir durum alinmaca gucenmece olmaz bu işte anlatabildim umarımEvet onun icib biz bosa kurek cekiyoz