- 18,034
- 10,770
- 113
Bilet etkinliği varda bir yerde siteye atmak için az yöntem var para yatırmak içinValla bilemedim aga payco niye kullanmıyon güzel uygulama
Bilet etkinliği varda bir yerde siteye atmak için az yöntem var para yatırmak içinValla bilemedim aga payco niye kullanmıyon güzel uygulama
Hee anladım bilmiyom valla uğraşırsan açarsın paypayı metefeyi kapatıp bunu açtılar yani yeni metefe buBilet etkinliği varda bir yetde
Doru diyonHee anladım bilmiyom valla uğraşırsan açarsın paypayı metefeyi kapatıp bunu açtılar yani yeni metefe bu
Paybol nasıl deneyimin var mıHee anladım bilmiyom valla uğraşırsan açarsın paypayı metefeyi kapatıp bunu açtılar yani yeni metefe bu
Yok valla bi fix bide payco var bende her cüzdana da güvenme paranı yerlerPaybol nasıl deneyimin var mı
Doru diyonYok valla bi fix bide payco var bende her cüzdana da güvenme paranı yerler
Son paramı calpsonun basketine bastım oda yattı bende çark bitane bonusdan dönecek bakalım hayırlısıEeeee nerden para bulcaz simdi sabah sabah
Nasıl cümle kurmuşum awSon paramı calpsonun basketine bastım oda yattı bende çark bitane bonusdan dönecek bakalım hayırlısı
Kendi kendini açıklarsan sevinirimNasıl cümle kurmuşum aw
Konu Kilit. 🔐